Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Μην ξεχνάτε τον Ρέτσο!» (vid)

Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Μην ξεχνάτε τον Ρέτσο!» (vid)

Sportal newsroom 21:33 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:15 - 22.04.2024

Σε πελάγη ευτυχίας ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού Κ19 κόντρα στη Μίλαν και την κατάκτηση του UEFA Youth League, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα αισθήματα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το όνειρό μας ήταν ένα ευρωπαϊκό κύπελλο και σήμερα είναι η πρώτη φορά που σε συλλογικό επίπεδο μία ομάδα σηκώνει το Champions League νέων. Όπως είπα στα παιδιά μετά την Ίντερ μπορούμε να το πιστέψουμε και δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Σήμερα φάνηκε ότι ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Έχουμε μεγάλα ταλέντα και ελπίζουμε να γράψουν ιστορία σε λίγα χρόνια».

Για τις Ακαδημίες: «Σας θυμίζω τον Ρέτσο, η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Βλέπεις πως συνεχίζει να διαπρέπει. Κοιτάμε τα ελληνόπουλα που θα πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον.

Για το αν θα πάνε παίκτες στην πρώτη ομάδα: «Βλέπουμε 3-4 παιδιά να έρχονται άμεσα στην πρώτη ομάδα. Πλέον 18-19 χρονών δεν είναι νέος, είναι σε ηλικία που διαπρέπουν. Για αυτό πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά προκειμένου να γράψουν ιστορία».

Για την πρώτη ομάδα: «Προχθές στην Κωνσταντινούπολη είπα στους δικούς μου ότι ακολουθήσατε τους νέους. Το πιστεύουμε ότι το τέλος θα είναι και στους άνδρες το ίδιο. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τέλους. Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε σε όλους τους Νέους».