Ανανέωσε με τη Φούλαμ μέχρι το 2026 ο Μάρκο Σίλβα
i

©Fulham

Ανανέωσε με τη Φούλαμ μέχρι το 2026 ο Μάρκο Σίλβα

Κώστας Τσιακλής 18:44 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 24.10.2023

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Φούλαμ μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Η Φούλαμ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Σίλβα, που ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το τέλος της σεζόν 2025-2026.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Λονδίνο από τον Ιούλιο του 2021 και στην πρώτη του σεζόν ανέβασε τη Φούλαμ ξανά στην Premier League. Την περασμένη σεζόν οι «Cottagers» έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και πέτυχαν κάτι παραπάνω από την παραμονή στην κατηγορία αφού τερμάτισαν στην 10η θέση της βαθμολογίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι ο Σίλβα είχε απορρίψει μεγάλη πρόταση της Αλ Αχλί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις μετά την εξέλιξη αυτή και ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράφω ένα νέο συμβόλαιο καθώς ήταν κάτι που συζητούσαμε εδώ και αρκετό καιρό. Είναι πάντα ένα καλό σημάδι όταν και οι δύο πλευρές είναι χαρούμενες και θέλουν να συνεχίσουν να συνεργάζονται. Αισθάνομαι ότι η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα, είχαμε δύο υπέροχες σεζόν και ο στόχος είναι ξεκάθαρα εκεί να διατηρήσουμε αυτόν τον σύλλογο στην Premier League. Αυτό είναι το κλειδί για το μέλλον αυτού του συλλόγου και εργαζόμαστε σκληρά για να το πετύχουμε.

Είναι σημαντικό να νιώθουμε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των ιδιοκτητών μας. Η σχέση μου μαζί τους, και με τη Φούλαμ συνολικά, ήταν πολύ σημαντική σε αυτήν την απόφαση και την επιτυχία των δύο τελευταίων σεζόν. Η δέσμευση και η φιλοδοξία που έχουν επιδείξει αυτοί οι παίκτες από την πρώτη μέρα ήταν το κλειδί για αυτό που πετύχαμε, και αυτό θα συνεχίσει να ισχύει, μαζί με την άνευ όρων υποστήριξη των οπαδών μας, που είναι θεμελιώδεις. Ας συνεχίσουμε μαζί σε αυτό το μακρύ ταξίδι».

Από την άλλη ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Σαχίντ Κχαν, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για την Φούλαμ. Συγκεκριμένα, είναι μια φανταστική στιγμή για τους οπαδούς της Φούλαμ, οι οποίοι αξίζουν τις καλύτερες προσπάθειές μας για να επενδύσουν στο παρόν και το μέλλον του συλλόγου τους, τόσο εντός όσο και γύρω από το παιχνίδι. Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έχουμε νέο συμβόλαιο με τον Μάρκο Σίλβα μέχρι το 2025/26 και είμαι βέβαιος ότι αυτά τα νέα θα εμπνεύσουν τους παίκτες και τους οπαδούς μας, τόσο άμεσα όσο και στις επόμενες σεζόν.

Είμαι τεράστιος θαυμαστής του Μάρκο, η εργασιακή του ηθική, ο επαγγελματισμός και η δίψα του για επιτυχία για τη Φούλαμ μεταφράζονται σε ολόκληρο τον σύλλογο και όλοι ανυπομονούμε για την επόμενη φάση του ταξιδιού μας μαζί».