Μαρόκο: Ο Σοφιάν Άμραμπατ θα μαρκάρει τον Μπρούνο Φερνάντες
i

Άμραμπατ/©Intime

Μαρόκο: Ο Σοφιάν Άμραμπατ θα μαρκάρει τον Μπρούνο Φερνάντες

Ανδρέας Σερεβέτας • 12:00 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί ανέθεσε στον μέσο της Φιορεντίνα την εξουδετέρωση του πιο επιδραστικού παίκτη της Πορτογαλίας.

Οι Μαροκινοί προετοιμάζονται για τον αυριανό προημιτελικό (17:00) με την Πορτογαλία. Μετά την ιστορική πρόκριση τους κόντρα στην Ισπανία, ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί έχει θέσει ως πρώτο στόχο της ομάδας του να σταματήσει τον Μπρούνο Φερνάντες. Ο προπονητής του Μαρόκου θεωρεί, όχι άδικα, ότι σε αυτό το Μουντιάλ ο μεσοπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο λόγος είναι ότι σκοράρει και δημιουργεί τα γκολ που σημειώνουν οι υπόλοιποι διεθνείς της Πορτογαλίας.  

Επικό τρολάρισμα Μαροκινού στους Ισπανούς: «Απο 'δω για το αεροδρόμιο» (vid)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

11:52 - 07.12.2022

Επικό τρολάρισμα Μαροκινού στους Ισπανούς: «Απο 'δω για το αεροδρόμιο» (vid)

Οπαδός του Μαρόκου, μετά την πρόκριση της εθνικής του ομάδας, βρήκε την ευκαιρία να πικάρει τους Ισπανούς φιλάθλους, οι οποίοι είχαν πάρει τον δρόμο της επιστροφής μετά τον αποκλεισμό της «φούρια ρόχα» από το Μουντιάλ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Μαρόκο, ο Ρεγκραγκί έχει ήδη προετοιμάσει τον Άμραμπατ γι' αυτή την αποστολή. Θα τον ενισχύσει με τον Αζεντί Ουναχί. Οι δύο τους θα επιχειρήσουν να καταστρέψουν το παιχνίδι της Πορτογαλίας στην μεσαία γραμμή. Όπως το έκαναν στο ματς με την Ισπανία κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση. 

Οι δύο μέσοι «ανέκοπταν» τις περισσότερες προσπάθειες των αντιπάλων, κυρίως στον άξονα, μεταβίβαζαν με ψυχραιμία την μπάλα στους συμπαίκτες τους και αρκετές φορές έβγαζαν το Μαρόκο στην αντεπίθεση.