Σοκ για την οικογένεια Μέσι: Ληστές έκλεψαν χρήματα από χρηματαποστολή επιχείρησής τους

Λιονέλ Μέσι

i

©Intime

Σοκ για την οικογένεια Μέσι: Ληστές έκλεψαν χρήματα από χρηματαποστολή επιχείρησής τους

Sportal newsroom 13:42 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 23.11.2023

Άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν σε αυτοκίνητο που μετέφερε χρήματα από μια επιχείρηση που ανήκει στα πεθερικά του Λιονέλ Μέσι κι άρπαξαν 21.500 δολάρια ανοίγοντας πυρ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Μεγάλη λαχτάρα πέρασε ο Λιονέλ Μέσι κι η οικογένειά του. Άγνωστοι δράστες έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου που μετέφερε δύο υπαλλήλους σούπερ μάρκετ που ανήκει στην οικογένεια της Αντονέλα Ροκούζο, συζύγου του Αργεντίνου σούπερ σταρ, καθώς και την εξαδέλφη της. 

Οι δύο δράστες αφαίρεσαν δύο σακούλες που περιείχαν εισπράξεις 8 εκατομμυρίων πέσος (σ.σ. 21.500 δολάρια), που επρόκειτο να κατατεθούν σε τράπεζα στο κέντρο του Ροζάριο. Πριν τραπούν σε φυγή με αυτοκίνητο, πυροβόλησαν τουλάχιστον μία φορά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η επιχείρηση των πεθερικών του Μέσι γίνεται στόχος στο Ροζάριο, καθώς τον περασμένο Μάρτιο, άγνωστοι είχαν στείλει απειλητικό μήνυμα, ενέργεια που εκτιμήθηκε από τους ανακριτές, πως έγινε στο πλαίσιο πολιτικών αντιπαραθέσεων σε τοπικό επίπεδο.

«Το σούπερ μάρκετ λειτουργεί με μια ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας», είπε ο Επίτροπος Ντιέγκο Σανταμαρία στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στον τόπο του συμβάντος. Οι αναλύσεις των καμερών παρακολούθησης, τα δακτυλικά αποτυπώματα και οι ακροάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη «για να μάθουμε ποιος γνώριζε» την μεταφορά κεφαλαίων, πρόσθεσε.