Ο Χέντερσον δεν αφήνει τον Μπέλιγχαμ να πάει στη Ρεάλ (vid)
i

Τζουντ Μπέλιγχαμ/©Intime

Ο Χέντερσον δεν αφήνει τον Μπέλιγχαμ να πάει στη Ρεάλ (vid)

Κώστας Τόπας 15:42 - 06.12.2022

Ενα απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, στο οποίο ένας tiktoker συναντάει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και του ζητάει να πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Χέντερσον να δίνει αρνητική απάντηση για λογαριασμό του μέσου της Ντόρτμουντ.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της Αγγλίας έως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις έχουν προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Μερικές από αυτές είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ. 

«Ζορίζει» τη Ρέαλ... ο Μπέλιγχαμ
LA LIGA

11:13 - 06.12.2022

«Ζορίζει» τη Ρέαλ... ο Μπέλιγχαμ

Η παρουσία του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο Μουντιάλ έχει εκτοξεύσει την τιμή του και η επιχείρηση απόκτησής του γίνεται εξαιρετικά δύσκολη για τη Ρεάλ.

Κατά τη διάρκεια διαμονής των «τριών λιονταριών» στο ξενοδοχείο, ένας tiktoker έκανε «έφοδο», πλησίασε την παρέα των Αλεξάντερ Άρνολντ, Χέντερσον και Μπέλιγχαμ και ζήτησε από τον μέσο της Ντόρτμουντ να πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Από την πλευρά του, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός άκουγε προσεκτικά τα λόγια του θαυμαστή χωρίς ωστόσο να του δίνει κάποια απάντηση. Γι' αυτό και ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον πήρε την σκυτάλη και του απάντησε, λέγοντας: «Στην Ρεάλ; όχι, όχι». 

Ο tiktoker πάντως επέμενε, τονίζοντας στον Μπέλιγχαμ πως αν υπογράψει στους «μερέγγκες» τότε θα κατακτήσει το βραβείο της Χρυσής Μπάλας. «Αν πας στη Ρεάλ θα πάρεις τη Χρυσή Μπάλα», του είπε χαρακτηριστικά.