Μαροκινός σεκιουριτάς «λύγισε» στο γήπεδο μετά την ιστορική πρόκριση (vid)
i

©PrtScr

Μαροκινός σεκιουριτάς «λύγισε» στο γήπεδο μετά την ιστορική πρόκριση (vid)

Κώστας Τόπας 09:05 - 12.12.2022

Την ώρα που ο Ασράφ Χακίμι εκτελούσε το τελευταίο πέναλτι για να στείλει το Μαρόκο στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ένας υπάλληλος security, ο οποίος επιτελούσε το καθήκον του, έβαλε τα κλάματα.

Το Μαρόκο ζει το όνειρό του. Πριν από μερικές ημέρες κατάφερε να «πετάξει» εκτός διοργάνωσης την Ισπανία και να πάρει ιστορική πρόκριση στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εκεί όπου συνάντησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του, τους οποίους άφησε επίσης εκτός θεσμού.

Στον αγώνα με την Ισπανία, ένα τρομερό σκηνικό έλαβε χώρα. Ενας υπάλληλος security στο «Lusail Stadium», ο οποίος επιτέλεσε το καθήκον του σε όλη τη διάρκεια του ματς, κατάλαβε από την αντίδραση της εξέδρας ότι η χώρα του βρίσκεται στα προημιτελικά!

Ο Μαροκινός φύλακας, έριξε μια κλεφτή ματιά στο νικητήριο χτύπημα του Ασράφ Χακίμι και στη συνέχεια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όντας με πλάτη στον αγωνιστικό χώρο και συνεπώς ανήμπορος να απολαύσει τους παίκτες της χώρας του στη διάρκεια του αγώνα και δη τη διαδικασία των πέναλτι.