Προσφέρει 40 εκατ. για τον Άμραμπατ η Παρι Σεν Ζερμέν, στο παιχνίδι και η Λίβερπουλ
i

Άμραμπατ / © Intime

Προσφέρει 40 εκατ. για τον Άμραμπατ η Παρι Σεν Ζερμέν, στο παιχνίδι και η Λίβερπουλ

Sportal newsroom 18:53 - 11.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 11.12.2022

Ο Σοφιάν Άμραμπατ ήταν από τους ηγέτες του Μαρόκου στο φετινό Μουντιάλ και η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως θέλει να τον αποκτήσει

Το Μαρόκο βρίσκεται στα ημιτελικά του Μουντιάλ, γράφοντας ιστορία με προκρίσεις κόντρα σε υπερδυνάμεις όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία. Όλοι οι παίκτες του πρόσφεραν τα μέγιστα και κάθε ένας ξεχωριστά συγκέντρωσε «μνηστήρες» γύρω από το όνομα του.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Σοφιάν Άμραμπατ, ο οποίος χάρη στις φανταστικές του επιδόσεις κατάφερε να προσελκύσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα της Ligue 1 ετοιμάζεται να προσφέρει 40 εκατ. ευρώ στην Φιορεντίνα, προκειμένου να κάνει δικό της τον 26χρονο μέσο.

Όμως ο αδερφός του Νορντίν, ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΕΚ, δεν φαίνεται να πολιορκείται μόνο από τους Γάλλους, αφού εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η Λίβερπουλ. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Revelo», ο Γιούργκεν Κλοπ έχει δει στοιχεία που του αρέσουν στον Μαροκινό και θέλει να πείσει την ομάδα του να τον αποκτήσει.

Ο Άμραμπατ είναι βασικό «γρανάζι» στις επιλογές του Ραγκραγκούι, έχοντας αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του φετινού Μουντιάλ. Όσον αφορά την Φιορεντίνα το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούλιο του 2024, ενώ η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ.