«Ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν "τρελάθηκε" και κάνει δώρο μια... Rolls Royce σε κάθε παίκτη για τη νίκη με την Αργεντινή»
i

Σαουδική Αραβία/ⒸIntime

«Ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν "τρελάθηκε" και κάνει δώρο μια... Rolls Royce σε κάθε παίκτη για τη νίκη με την Αργεντινή»

Κώστας Τόπας 08:47 - 26.11.2022 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 26.11.2022

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας διαδόχου του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας σκοπεύει να κάνει ένα τρομερό δώρο στους παίκτες της εθνικής ομάδας της χώρας του, μετά τη νίκη επί της Αργεντινής.

Στην Σαουδική Αραβία οι πανηγυρισμοί για τη νίκη επί της Αργεντινής δεν λένε να κοπάσουν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Malay Mail, ο πρίγκιπας διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, προκειμένου να επιβραβεύσει τους παίκτες της εθνικής ομάδας της χώρας του, σκοπεύει να αγοράσει από μια Rolls Royce Phantom σε κάθε παίκτη της Σαουδικής Αραβίας.

Για την ιστορία, κάθε μοντέλο της Rolls-Royce, Phantom, κοστίζει περίπου 422.000 ευρώ. Πάντως, ο προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, Ερβέ Ρενάρ διέψευσε τα δημοσιεύματα.

Πριν από μερικές ημέρες πάντως, ο πρίγκιπας διάδοχος και πρωθυπουργός της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, είχε κηρύξει εθνική αργία στη χώρα, την επομένη του θριάμβου επί της Αργεντινής. 

Σοκ και δέος: Η Σαουδική Αραβία έριξε στο καναβάτσο την Αργεντινή!
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

14:29 - 22.11.2022

Σοκ και δέος: Η Σαουδική Αραβία έριξε στο καναβάτσο την Αργεντινή!

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στα χρονικά των Παγκοσμίων Κυπέλλων είναι γεγονός! Η Σαουδική Αραβία, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε 2-1 της Αργεντινής του Λιονέλ Μέσι και οι «αλμπισελέστε» είναι από την αρχή σε πολύ δύσκολη θέση.

Μάλιστα, το χρηματιστήριο της Σαουδικής Αραβίας, Tadawu, είχε μείνει κλειστό, ενώ οι εργαζόμενοι και οι φοιτητές δημόσιου και ιδιωτικού τομέα πήραν άδεια, ώστε να γιορτάσουν με την ησυχία τους.