Ολα τα σενάρια πρόκρισης για την Αργεντινή
i

Αργεντινή/©Intime

Ολα τα σενάρια πρόκρισης για την Αργεντινή

Κώστας Τόπας 09:00 - 27.11.2022 / Ανανεώθηκε: 09:00 - 27.11.2022

Την τύχη στα χέρια της για την πρόκριση στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κρατάει η Αργεντινή, μετά τη νίκη της με 2-0 του Μεξικού.

Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του έκαναν το χρέος τους κι επικράτησαν 2-0 του Μεξικού του Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ. Ετσι, οι Αργεντίνοι κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αφού με νίκη απέναντι στους Πολωνούς εξασφαλίζουν την πρόκρισή τους στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Βέβαια, η «Αλμπισελέστε» περνάει ακόμη και με ισοπαλία σε περίπτωση που το Μεξικό επικρατήσει της Σαουδικής Αραβίας με δύο ή λιγότερα γκολ. Διαφορετικά σε περίπτωση που η Πολωνία επικρατήσει της Αργεντινής την τελευταία αγωνιστική, τότε το Μεξικό θα πρέπει να κερδίσει την Σαουδική Αραβία, προκειμένου να είναι αυτό που θα πάρει το εισιτήριο για τη φάση των νοκ άουτ.

Οι Μεξικανοί περνάνε στην επόμενη φάση ακόμη ακόμα κι αν αναδειχθεί ισόπαλη η Αργεντινή με την Πολωνία, εφόσον επικρατήσει της Σαουδικής Αραβίας και καλύψει τη διαφορά τερμάτων με τους πρωταθλητές Νότιας Αμερικής.

Οι Σαουδάραβες στοχεύουν αποκλειστικά στη νίκη την τελευταία αγωνιστική, όμως μπορούν να περάσουν με ισοπαλία αν η Πολωνία νικήσει την Αργεντινή. Το τελευταίο σενάριο αφορά την Πολωνία, η οποία μπορεί να μείνει εκτός θεσμού, αν κι εφόσον ηττηθεί από την Αργεντινή κι επικρατήσει η Σαουδική Αραβία του Μεξικού. Μάλιστα, η ομάδα του Ομπερλίν Πινέδα μπορεί να αφήσει εκτός τους Πολωνούς αν νικήσουν τη Σαουδική Αραβία και καλύψουν την διαφορά γκολ μεταξύ τους.

Τελευταία αγωνιστική:

30/11, 21:00

 Πολωνία - Αργεντινή Σαουδική

Σαουδική Αραβία - Μεξικό