Συμφώνησε με τον Παλίνια η Μπάγερν όμως θα πρέπει να τα βρει και τη Φούλαμ

Ζοάο Παλίνια

i

©PrtScr

Συμφώνησε με τον Παλίνια η Μπάγερν όμως θα πρέπει να τα βρει και τη Φούλαμ

Κώστας Τσιακλής 19:14 - 31.08.2023

Η Μπάγερν Μονάχου τα βρήκε με τον Ζοάο Παλίνια ωστόσο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή θα πρέπει να τα βρει και με τη Φούλαμ.

Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει τις προσπάθειες απόκτησης του Ζοάο Παλίνια από τη Φούλαμ. Οι «Βαυαροί» έφτασαν σε συμφωνία με τον Πορτογάλο μέσο ωστόσο θα πρέπει να βρουν και τη χρυσή τομή με τη Λονδρέζικη ομάδα.

Η σεζόν στη Bundesliga ξεκίνησε όπως άλλωστε και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε δυναμικά με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι σε Βέρντερ Βρέμης και Άουγκσμπουργκ. Παρά το γεγονός αυτό οι «Βαυαροί» θέλουν να ενισχυθούν περαιτέρω για να μπορέσουν να διεκδικήσουν όλα τα πιθανά τρόπαια.

Μια από τις θέσεις που εστιάζουν ο Τόμας Τούχελ και οι συνεργάτες του είναι αυτή του αμυντικού χαφ. Τις προηγούμενες μέρες είχε αναφερθεί πως εκλεκτός του Γερμανού τεχνικού είναι ο Ζοάο Παλίνια της Φούλαμ. Αυτό επιβεβαιώνεται πλέον αφού σύμφωνα με έγκυρους δημοσιογράφους η Μπάγερν έφτασε σε συμφωνία σε προσωπικούς όρους με τον ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρεται οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συμβόλαιο μέχρι το 2028. Ο 28χρονος μάλιστα ενημέρωσε τον Μάρκο Σίλβα και την ομάδα ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Μόναχο.

Ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ ισχυρίζεται πως η Μπάγερν σκοπεύει να πληρώσει ένα ποσό της τάξης των 50-60 εκατομμυρίων ευρώ ωστόσο αυτό είναι αρκετά χαμηλότερο από τις απαιτήσεις της Φούλαμ που κοστολογεί τον παίκτη στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με τη σειρά του προσθέτει ότι για να υλοποιηθεί η μεταγραφή θα πρέπει οι «κότατζερς» να βρουν και ένα υψηλού επιπέδου αντικαταστάτη. 

Ο Παλίνια βρίσκεται στη Φούλαμ από τον Ιούλιο του 2022 όταν και αποκτήθηκε από τη Σπόρτινγκ με 20 εκατομμύρια ευρώ. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 40 συμμετοχές και μεταξύ άλλων είχε τέσσερα τέρματα. Ο 28χρονος είναι φυσικά βασικός και στο ξεκίνημα τη φετινής αγωνιστικής περιόδου σκόραρε απέναντι στην Άρσεναλ και χάρισε ένα βαθμό στην ομάδα του, σε μια αναμέτρηση που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπάγερν πραγματοποίησε πέντε μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα απέκτησε τους Χάρι Κέιν, Κιμ Μιν Τζάε, Ντάνιελ Πέρετζ, Κόνραντ Λάιμερ και Ραφαέλ Γκερέιρο.