Νορντίν Άμραμπατ: «Η Μπαρτσελόνα θέλει τον αδερφό μου, δεν πάει στη Γουέστ Χαμ» - Σενάριο για Ατλέτικο

Ο Νορντίν Άμραμπατ μίλησε για το μέλλον του αδερφού του.

i

©intime

Νορντίν Άμραμπατ: «Η Μπαρτσελόνα θέλει τον αδερφό μου, δεν πάει στη Γουέστ Χαμ» - Σενάριο για Ατλέτικο

Γιώργος Σακελλαρίου 13:09 - 08.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 08.06.2023

Ο άσος της ΑΕΚ Νορντίν Άμραμπατ αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ και της Μπαρτσελόνα για τον αδερφό του Σοφιάν.

Ο Σοφιάν Άμραμπατ έκανε εκπληκτικό Μουντιάλ στο Κατάρ με την εθνική ομάδα του Μαρόκου.

Εξίσου καταπληκτικός ήταν και με τη Φιορεντίνα, με την οποία έφτασε στον τελικό του Conference League, αλλά έχασε το τρόπαιο από τη Γουέστ Χαμ.

Τώρα που ολοκληρώθηκε η σεζόν θ’ ανοίξει για τα καλά το θέμα της μεταγραφής του 27χρονου Μαροκινού μέσου. Έχουν γραφτεί πολλές ομάδες και μία εξ αυτών είναι και η Μπαρτσελόνα. Ακόμα, όμως και η κάτοχος πλέον του Conference League και χθεσινή του αντίπαλος, η Γουέστ Χαμ, έχει μπει στη λίστα των ενδιαφερόμενων.

Ο άσος της ΑΕΚ Νορντίν Άμραμπατ, ωστόσο, απέρριψε με δηλώσεις του στο ESPN, τη Γουέστ Χαμ και έβαλε στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα. «Ο Σοφιάν στη Γουέστ Χαμ; Όχι, θέλει να πάει στην κορυφή κι επιθυμεί να παίξει στην Ισπανία. Βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Μπαρτσελόνα, αλλά γνωρίζετε την οικονομική κατάσταση της ομάδα. Υπάρχουν περισσότεροι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Σοφιάν.

Σύμφωνα με τιτίβισμα του Ιταλού δημοσιογράγου Νίκολο Σίρα, παράλληλα, στο κόλπο έχει μπει η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο ίδιος ανέφερε ότι η ισπανική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Σοφιάν Άμραμπατ και υπενθύμισε ότι τον περασμένο Γενάρη η Φιορεντίνα απέρριψε πρόταση της Μπαρτσελόνα για δανεισμό του Μαροκινού, διότι ήθελε 40 εκατ. ευρώ.

Ο Νορντίν Άμραμπατ να θυμίσουμε ότι σε δηλώσεις του στην ολλανδική τηλεόραση επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Sportal.gr, για τον... αποχαιρετισμό στην ΑΕΚ αμέσως μετά τον τελικό του κυπέλλου. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Ziggo Sport, ουσιαστικά ανακοίνωσε την απόφαση του να επιστρέψει στην Ολλανδία.

«Παίζω στο εξωτερικό εδώ και 12,5 χρόνια. Συνεπώς τώρα είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Έχω καθίσει και έχω μιλήσει με δύο συλλόγους και δύο ακόμα ομάδες με έχουν πάρει τηλέφωνο. Μιλάω με κάθε ομάδα. Επιπλέον αυτό που μου αρέσει είναι να ακούσω το πλάνο. Θα περιμένω να δω τι επιλογές θα έχω.

Η ΑΕΚ θα ψαχτεί στην αγορά για ακραίο μεσοεπιθετικό αλλά όχι λόγω του Άμραμπατ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:19 - 06.06.2023

Η ΑΕΚ θα ψαχτεί στην αγορά για ακραίο μεσοεπιθετικό αλλά όχι λόγω του Άμραμπατ

Μια από τις θέσεις για τις οποίες θα βγει η ΑΕΚ στην καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά είναι αυτή του ακραίου μεσοεπιθετικού και όχι επειδή όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν ο Άμραμπατ

Θα προτιμούσα να γυρίσω στην Ολλανδία. Τον Ιανουάριο για παράδειγμα είχα τη δυνατότητα να πάω στην Αλ Νασρ. Έκαναν επαφή μαζί μου γιατί έψαχναν να υποστηρίξουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μίλησαν μαζί μου. Ήθελαν να με αποκτήσουν, αλλά η ΑΕΚ μου είπε ότι είχε ως στόχο το νταμπλ και πραγματικά με χρειαζόταν. Θα μπορούσα να είχα παίξει στην ομάδα μαζί με τον Ρονάλντο, αλλά δεν μου το επέτρεψαν».

Το συμβόλαιο του Άμραμπατ με την ΑΕΚ λήγει στο τέλος του μήνα. Ουσιαστικά τις προσεχείς μέρες αναμένεται να υπάρξει κάτι ξεκάθαρο και οριστικό από την ΑΕΚ και για τον Άμραμπατ και για τον Τζαβέλλα. Όμως η τοποθέτηση του Μαροκινού είναι μάλλον ενδεικτική ως προς τα που πάει το πράγμα.