Ξέσπασε ο Γκάρι Νέβιλ: «Όχι, δεν θα πάω στο ματς της Νότιγχαμ – Βγάλτε έξω τον Κλάτενμπεργκ, αλλιώς θα υποβιβαστείτε»

Γκάρι Νέβιλ

i

©PrtScr

Ξέσπασε ο Γκάρι Νέβιλ: «Όχι, δεν θα πάω στο ματς της Νότιγχαμ – Βγάλτε έξω τον Κλάτενμπεργκ, αλλιώς θα υποβιβαστείτε»

Sportal newsroom 19:20 - 25.04.2024

Ο Γκάρι Νέβιλ εξαπέλυσε επίθεση στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ζητώντας από τη Νότιγχαμ Φόρεστ να τον απομακρύνει για το καλό της.

Η Νότιγχαμ δέχτηκε άλλο ένα πλήγμα στη μάχη κατά του υποβιβασμού μετά τα γκολ των Ιντρίσα Γκαϊέ και Ντουάιτ ΜακΝιλ στο «Γκούντισον Παρκ». Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο δεν σημείωσε ούτε ένα σουτ στο τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο, γνωρίζοντας στο τέλος την ήττα.

Αλλά όλη η εστίαση μετά το παιχνίδι ήταν σε πολλές αποφάσεις του διαιτητή, καθώς και σε ένα αξιοσημείωτο tweet από τη Νότιγχαμ, η οποία εξέφρασε τα πολλά παράπονα που είχε από τη διαιτησία του αγώνα. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως δεν τους δόθηκαν τρία πέναλτι, ενώ τόνισε πως θα δουν πλέον τις επιλογές τους για τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, ο Γκάρι Νέβιλ ζήτησε από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να παραιτηθεί από τον ρόλο του ως αναλυτής διαιτητή της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την δήλωση του συλλόγου έπειτα την ήττα τους από την Έβερτον. Και αυτό προκάλεσε την αντίδραση του αγγλικού συλλόγου του Βαγγέλη Μαρινάκη, που θα κάνει μήνυση στο Sky Sports και στον πρώην Άγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή για τη φράση που είπε στον αέρα της εκπομπής.

Ο Γκάρι Νέβιλ αναφέρθηκε στην όλη κατάσταση όταν ρωτήθηκε αν θα πάει στο παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Μάντσεστερ Σίτι. «Τηλεφώνησα στο κανάλι και είπα ότι με χρειάζονται στο ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τότεναμ», είπε αστειευόμενος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ενώ στη συνέχεια εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Κλάτενμπεργκ.

«Ο λόγος που ζήτησα να παραιτηθεί είναι γιατί αν είδε αυτό το tweet έπρεπε να αποστασιοποιηθεί και όχι να είναι μέρος του. Πέρα από αυτό, από τότε που μπήκε ο Κλάτενμπεργκ στη Νότιγχαμ, στα τελευταία δέκα ματς έχει κερδίσει έναν αγώνα. Στα δέκα παιχνίδια πριν, κέρδισε τέσσερα.

Ποτέ δεν δίνεις στους ποδοσφαιριστές μία δικαιολογία για την ήττα τους. Έχουν σταθεί όλοι στους διαιτητές και έχουν δώσει στον εαυτό τους μια δικαιολογία. Διώξτε τον Κλάτενμπεργκ και συγκεντρωθείτε στο ποδόσφαιρο γιατί θα βρεθείτε στην Championship», είπε μεταξύ άλλων ο Νέβιλ.

Tags: