Τέσσερις φορές σεξ σε ένα βράδυ, φιλί με χρήστη κοκαΐνης και φάρμακο για μεγέθυνση πέους: Όλες οι τρελές δικαιολογίες κορυφαίων αθλητών για να γλιτώσουν από κατηγορίες ντόπινγκ

Τέσσερις φορές σεξ σε ένα βράδυ, φιλί με χρήστη κοκαΐνης και φάρμακο για μεγέθυνση πέους: Όλες οι τρελές δικαιολογίες κορυφαίων αθλητών για να γλιτώσουν από κατηγορίες ντόπινγκ

Sportal newsroom 20:42 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 09.10.2023

Πολλοί γνωστοί αθλητές χρειάστηκε να «στύψουν» το μυαλό τους για να βρουν δικαιολογίες μετά από έλεγχο ντόπινγκ, στον οποίο είχαν βρεθεί θετικοί.

Ο Πολ Πογκμπά είχε βγει θετικός στην τεστοστερόνη μετά από ένα εκτός έδρας παιχνίδι της Serie A με την Ουντινέζε στις 20 Αυγούστου, το οποίο είχε περάσει εξ ολοκλήρου στον πάγκο. Τα αποτελέσματα του τεστ ντόπινγκ του αποκαλύφθηκαν πριν από τρεις εβδομάδες. Εκτοτε, ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γαλλία το 2018 αποβλήθηκε και δεν ακολουθούσε προπονήσεις με την ομάδα.

Πολλαπλές πηγές στην Ιταλία, συμπεριλαμβανομένου του Sky Sport Italia, επιβεβαίωσαν λίγες μέρες αργότερα ότι ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη και στην αντιανάλυση που έγινε σε δεύτερο δείγμα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο 30χρονος μέσος απειλείται με ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με τον αθλητισμό για 4 χρόνια, με την ποινή να μπορεί να μειωθεί στα 2 λόγω μετάνοιας.

Μετά το νέο θετικό αποτέλεσμα ενός γνωστού αθλητή, ας δούμε μερικές από τις πιο εκπληκτικές δικαιολογίες αθλητών μετά από θετικό έλεγχο σε τεστ αντιντόπινγκ. Οι δικαιολογίες ποικίλλουν από φιλιά αγνώστων σε πάρτι μέχρι χαλασμένο κρέας , έως επεμβάσεις επιμήκυνσης του πέους.

Δεν είναι μυστικό ότι πολλοί αθλητές αγαπούν τα πάρτι. Πολλοί από αυτούς, σε μια προσπάθεια να περάσουν καλά τα βράδια, το έχουν πληρώσει στην καριέρα τους μετά από ξενύχτια. 

Το 1998, ο Αμερικανός σπρίντερ Ντένις Μίτσελ τιμωρήθηκε για δύο χρόνια από την IAAF, μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε και το οποίο έδειξε υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης. «Είχα πιει πέντε μπουκάλια μπύρα και έκανα σεξ με τη γυναίκα μου τέσσερις φορές. Ήταν τα γενέθλιά της και ήθελα να της κάνω ένα ξεχωριστό δώρο», είχε δηλώσει κατά την υπεράσπισή του. 

Ο Ρισάρντ Γκασκέ κινδύνευε με τιμωρία δύο ετών, καθώς βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης στα τέλη Μαρτίου 2009, μετά από ένα τουρνουά τένις στο Μαϊάμι όπου είχε αποχωρήσει πρόωρα λόγω τραυματισμού.

Για καλή τύχη του Γάλλου τενίστα το δικαστήριο της παγκόσμιας ομοσπονδίας τένις πίστεψε την ομολογουμένως αναπάντεχη εκδοχή του, ότι δηλαδή είχε καταναλώσει κοκαΐνη, ενώ φιλούσε μία κοπέλα με την οποία είχε μόλις γνωριστεί σε ένα μπαρ. Έτσι, είχε τιμωρηθεί με μόλις 2,5 μήνες αποκλεισμό από τα κορτ.

Ο ΛαΣόν Μέριτ, χρυσός Ολυμπιονίκης στα 400 μέτρα στο Πεκίνο είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό 21 μηνών το 2009. Τότε ο Αμερικανός υποστήριξε ότι οι μεγάλες ποσότητες της ορμόνης DHEA που βρέθηκαν στο σώμα του παρήχθησαν από ένα φάρμακο για την επιμήκυνση του πέους. 

Ο Τζίτζι Σιμόνι αποκλείστηκε το 2002 από τον Γύρο της Ιταλίας, καθώς βρέθηκε στο αίμα του μετά από έλεγχο αντιντόπινγκ, ίχνη κοκαΐνης. Ο Ιταλός ποδηλάτης υποστηριζόταν ότι ήταν αθώος, όμως κανείς δεν τον άκουγε. Τελικά, λίγο καιρό αργότερα δικαιώθηκε, καθώς διαπιστώθηκε πως η κοκαΐνη στο αίμα του προήλθε από καραμέλες που είχε αγοράσει για αυτόν από το Περού η θεία του...