Ο Άμραμπατ απολογήθηκε για την φωτογραφία που τον δείχνει με χατζάρα στο χέρι να κουβαλάει τον Γκάβι
i

Σοφιάν Άμραμπατ/©Intime

Ο Άμραμπατ απολογήθηκε για την φωτογραφία που τον δείχνει με χατζάρα στο χέρι να κουβαλάει τον Γκάβι

Κώστας Τόπας 15:09 - 15.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 15.12.2022

Ο Σοφιάν Άμραμπατ θέλησε να απολογηθεί για το Insta Story που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του κι έδειχνε τον Μαροκινό μέσο με χατζάρα στο χέρι να κουβαλάει τον Γκάβι.

Οι Μαροκινοί έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο αποκλείστηκαν από τους ανώτερους Γάλλους. Για να φτάσουν όμως εδώ πέρασαν από τεράστιο άθλο, βγάζοντας εκτός διοργάνωσης την Ισπανία, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Σοφιάν Άμραμπατ: Ενα λιοντάρι που βρυχάται στον άξονα του Μαρόκου (vids)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

09:28 - 15.12.2022

Σοφιάν Άμραμπατ: Ενα λιοντάρι που βρυχάται στον άξονα του Μαρόκου (vids)

Η αποκάλυψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ακούει στο όνομα Σοφιάν Άμραμπατ. Ο αδελφός του Νορντίν της ΑΕΚ, προσέλκυσε το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων με τις εμφανίσεις του, περιορίζοντας παίκτες του διαμετρήματος του Λούκα Μόντριτς και του Κέβιν Ντει Μπρόινε.

Οι φίλαθλοι της ομάδας με καλλιτεχνική φλέβα ξεσήκωσαν τα social media με τα γραφιστικά που έφτιαξαν για να υπερθεματίσουν την επιτυχία των ποδοσφαιριστών. Ενας εξ αυτών δημιούργησε ένα εικαστικό για τον Σοφιάν Άμραμπατ, τον οποίο έκανε μαχητή του παρελθόντος με μια χατζάρα στα χέρια και στην πλάτη του να κουβαλάει τον νεαρό Γκάβι.

Μία εικόνα που εξόργισε τους Ισπανούς, οι οποίοι σχολίασαν πως ένα ποδοσφαιρικό ματς δεν θα έπρεπε να προκαλεί τέτοιες αντιδράσεις γιατί δεν πρόκειται για… πόλεμο και δεν υπάρχουν θύματα μετά από ένα ματς. Από την πλευρά του πάντως, ο Σοφιάν Άμραμπατ θέλησε να απολογηθεί για την φωτογραφία που αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Η ιστορία που δημοσίευσα στο Instagram σχετικά με τον Γκάβι και τον Πέδρι; Έχω τον λογαριασμό μου στο Instagram, αλλά υπάρχει ένα άτομο που το διαχειρίζεται. Αυτό το άτομο μοιράστηκε αυτήν την εικόνα ως αστείο. Τρέφω πολύ σεβασμό για την Ισπανία και όταν είδα τη δυσαρέσκειά τους, διέγραψα την ιστορία», τόνισε χαρακτηριστικά ο 26χρονος Μαροκινός της Φιορεντίνα.