Ο Πογκμπά έδωσε επικό ψευδώνυμο για τον Γκριεζμάν: «Είναι ο ΓκριεζμάνΚαντέ»
i

Αντουάν Γκριεζμάν/©Intime

Ο Πογκμπά έδωσε επικό ψευδώνυμο για τον Γκριεζμάν: «Είναι ο ΓκριεζμάνΚαντέ»

Κώστας Τόπας 10:16 - 15.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 15.12.2022

Ενθουσιασμένος ήταν και ο Πολ Πογκμπά με τη νέα εκπληκτική εμφάνιση του συμπατριώτη του, Αντουάν Γκριεζμάν.

Η Γαλλία με σχετική ευκολία ξεπέρασε το εμπόδιο του Μαρόκου (2-0) κι έτσι εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εκεί όπου θα συναντήσει τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του.

Κόντρα στους Μαροκινούς, ο Αντουάν Γκριεζμάν έδωσε ακόμη μία ποδοσφαιρική παράσταση. Αναδείχθηκε πολυτιμότερος της αναμέτρησης, ενώ έως τώρα έχει δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μετράει 3 ασίστ μέχρι στιγμής στο τουρνουά και γενικά είναι... παντού στο γήπεδο.

Ο «μαέστρος» Γκριεζμάν κάνει όλη τη δουλειά για τους «τρικολόρ» (vid)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

12:21 - 14.12.2022

Ο «μαέστρος» Γκριεζμάν κάνει όλη τη δουλειά για τους «τρικολόρ» (vid)

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μπορεί να μην έχει ξεχωρίσει στο σκοράρισμα για τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει όμως συμβάλλει τα μέγιστα ώστε οι «τρικολόρ» να διεκδικούν απόψε (14/12, 21:00) μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Γι' αυτό και ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τη νέα εμφάνιση του συμπατριώτη του, σκέφτηκε ένα νέο ψευδώνυμο για τον «Γκριζού». Ο μέσος της Γιουβέντους παρομοίασε τον Γκριεζμάν με τον Καντέ, ο οποίος θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους κι έτσι δημιούργησε το «ΓκριεζμάνΚαντέ». 

Ο Πολ Πογκμπά αποκάλεσε τον συμπαίκτη του στη Γαλλία, Αντουάν Γκριεζμάν, «GriezmannKante»/©Paul Pogba/Instagram