Ο οιωνός τίτλου για Μέσι και Αργεντινή: Οποιος υπογράφει στην Παρί, ένα χρόνο μετά κερδίζει το Μουντιάλ
i

Λιονέλ Μέσι/©Intime

Ο οιωνός τίτλου για Μέσι και Αργεντινή: Οποιος υπογράφει στην Παρί, ένα χρόνο μετά κερδίζει το Μουντιάλ

Κώστας Τόπας 09:48 - 15.12.2022

Μία τρομερή σύμπτωση αποκάλυψε το ESPN που αν επαναληφθεί και σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, τότε θα στέψει τον Λιονέλ Μέσι πρωταθλητή κόσμου.

Η Γαλλία επικράτησε 2-0 του Μαρόκου και με αυτόν τον τρόπο έκλεισε θέση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εκεί όπου θα συναντήσει την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι (18/12, 17:00). 

Το ESPN αποκάλυψε μία τρομερή σύμπτωση για τον μεγάλο νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Ποια είναι αυτή; Οτι όποιος υπογράφει στην Παρί, ένα χρόνο μετά στέφεται παγκόσμιος πρωταθλητής.

Αρχικά, το 2001 ο Ροναλντίνιο υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν και ένα χρόνο μετά, το 2002, κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε το 2018. Ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε υπογράψει ένα χρόνο νωρίτερα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον επόμενο κατέκτησε με την Γαλλία το Μουντιάλ. 

Το 2021, ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε στους Παριζιάνους και φέτος η Αργεντινή είναι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αν η... σύμπτωση επαναληφθεί τότε την Κυριακή, ο «Pulga» θα στεφθεί πρωταθλητής κόσμου στο Μουντιάλ του Κατάρ. Και αν γίνει αυτό θα το οφείλει στην… Παρί.