Ο Άνσου Φάτι επέλεξε τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την Εθνική Ισπανίας (vid)
i

Άνσου Φάτι/©PrtScr

Ο Άνσου Φάτι επέλεξε τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την Εθνική Ισπανίας (vid)

Κώστας Τόπας 14:04 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 06.12.2022

Ο Άνσου Φάτι σε ερώτηση που του έγινε για το ποιον θα προτιμούσε να είχε για προπονητή στην εθνική Ισπανίας, αν δεν ήταν ο Λουίς Ενρίκε, απάντησε τον άλλο τεχνικό του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στις 31 Οκτωβρίου, ο Άνσου Φάτι συμπλήρωσε 20 χρόνια ζωής. Ωστόσο, έχει ήδη καταφέρει να βιώσει πολλά στον χώρο του ποδοσφαίρου, με τον ίδιο να θεωρείται ως ένας από τους σπουδαιότερους νεαρούς παίκτες της Ισπανίας. 

Στο Κατάρ, ως μέλος της Ισπανίας του Λουίς Ενρίκε αγωνίζεται στο πρώτο του διεθνές τουρνουά και στόχος του δεν είναι άλλος από το να διακριθεί να βοηθήσει την εθνική του ομάδα να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. 

Σε ερώτηση που του έγινε για το ποιον θα προτιμούσε να είχε για προπονητή στην εθνική Ισπανίας, αν δεν είχε τον Λουίς Ενρίκε, ο Άνσου Φάτι, απάντησε τον άλλο τεχνικό του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Τον Ερνέστο Βαλβέρδε», είπε χαρακτηριστικά ο Φάτι στη σχετική ερώτηση που του έκαναν, εννοώντας τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού. Με τον Βαλβέρδε άλλωστε έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στην Μπαρτσελόνα...