Ο Αραούχο βγήκε μπροστά και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ
i

Σέρχιο Αραούχο/©intime

Ο Αραούχο βγήκε μπροστά και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 22:58 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:13 - 04.01.2023

Όπως συμβαίνει πάντα στα δύσκολα βράδια, ο Αραούχο βγήκε μπροστά και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά έδωσε και σύνθημα νίκης στο ντέρμπι

Ο Σέρχιο Αραούχο σπανίως θα μιλήσει μετά από νίκη της ΑΕΚ. Όπως όμως έκανε και την περυσινή σεζόν, σαν πραγματικός αρχηγός, όταν έρχονται τα δύσκολα είναι ο πρώτος που βγαίνει μπροστά. Στάθηκε μπροστά στην κάμερα της Nova και αφενός ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και αφετέρου έδωσε σύνθημα νίκης για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Για την έλλειψη συγκέντρωσης που ανέφερε ο Ματίας Αλμέιδα:

«Για να το λέει ο προπονητής έτσι είναι. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι δεν κάναμε τίποτα σωστά. Πρέπει να σωπάσουμε, να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς».

Για τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό, που μεγάλωσε:

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε. Με κάθε τρόπο. Θα πρέπει να έχουμε την ίδια απόδοση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε».

Για το αν θεωρεί πως το επιθετικό ποδόσφαιρο της ΑΕΚ θα την δικαιώσει:

«Όταν δημιουργείς 17 ενέργειες και σκοράρεις ένα γκολ τα λέει όλα. Μπορεί να είχαμε έλλειψη τύχης, αλλά μας έλειψαν κι άλλα πράγματα»