Ο Βαγιαννίδης «αποκάλυψε» ότι γυρίζει νωρίτερα απ' ότι υπολογίζουμε!

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης

i

Intime

Ο Βαγιαννίδης «αποκάλυψε» ότι γυρίζει νωρίτερα απ' ότι υπολογίζουμε!

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:55 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 05.09.2023

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης με ένα ενθουσιώδες Insta-story άφησε να εννοηθεί πως θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, νωρίτερα απ' ότι αναμενόταν με την αρχική διάγνωση.

Τα νέα από το ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού που γνωστοποιήθηκαν το πρωί της Δευτέρας, ήταν δυσάρεστα για τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Γιατί σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση, ο 22χρονος δεξιός μπακ υπέστη θλάση Β' Βαθμού στον δικέφαλο και τέθηκε εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

Ήταν μία πολύ άσχημη εξέλιξη για τον Βαγιαννίδη, σε ένα τάιμινγκ που είχε φορμαριστεί και έδειχνε τις δυνατότητες του. Ο «Βάγια» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ανέτρεψε τον μεταγραφικό σχεδιασμό για την απόκτηση παίκτη στη θέση του και ήταν ο βασικός δεξιός μπακ της ενδεκάδας.

Κατά συνέπεια, η προοπτική να χάσει τα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη, απογοήτευσαν τον νεαρό άσο. Παρότι η σεζόν έχει πολύ δρόμο, θα ήταν ένα μεγάλο πισωγύρισμα για τον Βαγιαννίδη.

Εντούτοις, αργότερα τη Δευτέρα φαίνεται πως προέκυψε κάτι ενθαρρυντικό. Τόσο ενθαρρυντικό, ώστε ενθουσίασε τον Βαγιαννίδη και τον ώθησε σε μία χαρούμενη ανάρτηση στο Instagram.

Το Insta-story του Βαγιαννίδη

«Ευτυχώς, καλά νέα. Θα επιστρέψω πολύ-πολύ σύντομα» έγραψε ο Βαγιαννίδης σε ένα Insta-story. Με το νόημα να αφορά προφανώς τον τραυματισμό του.

Πιθανότατα, ο Βαγιαννίδης έχει βάσιμους λόγους να πιστεύει ότι θα αποθεραπεύτει νωρίτερα από τον ένα μήνα. Δεν είναι σαφές εάν θα είναι διαθέσιμος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις 15 ή στις 20 μέρες, αλλά τουλάχιστον αυτό αφήνει να εννοηθεί ο ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού.

Εφόσον επιβεβαιωθεί και στο τερέν η βεβαιότητα του Βαγιαννίδη, θα είναι ευχάριστο γεγονός για τον Σέρβο προπονητή. Ο οποίος έχει εφτά ονόματα στο απουσιολόγιο του και θα προσθέσει και άλλα, λόγω των Εθνικών ομάδων.

Ο Βαγιαννίδης αγωνίστηκε σε έναν πρωτόγνωρο ρυθμό για τον ίδιο, πίεσε τον εαυτό του να ανταποκριθεί και τα κατάφερε. Ο Γιοβάνοβιτς τον προστάτευσε αφήνοντας τον στον πάγκο στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, αλλά τελικά ο μυϊκός τραυματισμός συνέβη εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα.