Ο ένας Ρονάλντο αποθεώνει τον άλλο (pic)
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Intime

Ο ένας Ρονάλντο αποθεώνει τον άλλο (pic)

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου, Ρονάλντο αποθεώνει τον Κριστιάνο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το τελευταίο διάστημα έχει την... τιμητική του. Από τη μία η λύση της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του και από την άλλη η Εθνική Πορτογαλίας. 

Δημοσίευμα της «Marca» ήθελε τον 37χρονο σούπερ σταρ να έχει δώσει τα χέρια με την Αλ Νασρ και από την 1η Ιανουαρίου να φορά τη φανέλα της. Ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε τα όσα ανέφερε η ισπανική εφημερίδα. Λίγες ώρες αργότερα στο ματς την Ίβηρων με την Ελβετία στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Μουντιάλ, ο Φερνάντο Σάντος θα αφήσει για πρώτη φορά στον πάγκο τον «CR7» στη φετινή διοργάνωση. 

Από εκεί και ύστερα ακολούθησε ο κακός χαμός. Ψυχρές χειραψίες, δηλώσεις Φερνάντο Σάντος, τα ποσταρίσματα της συζύγου και της αδερφής του Κριστιάνο Ρονάλντο και φήμες πως ο 37χρονος άσος απείλησε τον προπονητή του  πως θα φύγει από την Εθνική Πορτογαλίας. 

Τον Κριστιάνο άλλοι τον λατρεύουν και άλλοι τον μισούν. Ο Ρονάλντο πάντως, «Το Φαινόμενο» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο σταρ. «Έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Έχει πετύχει σπουδαία πράγματα και είναι πραγματικά μέσα στους θρύλους του ποδοσφαίρου», δήλωσε ο Βραζιλιάνος θρύλος.