Ο Μοντόγια ήρθε, ο Εμπακατά φεύγει

Ο Μοντόγια ήρθε, ο Εμπακατά φεύγει

Αλέξης Σαββόπουλος 10:14 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:45 - 08.08.2023

Η προσθήκη του Ισπανού μπακ, ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον 24χρονο Κονγκολέζο που οδεύει προς Γκαζιαντέπ. Εξελίξεις μετά το πρώτο ματς με την Ντινάμο.

Η έλευση του Μάρτιν Μοντόγια στη Θεσσαλονίκη θα σηματοδοτήσει όπως όλα δείχνουν και μια ακόμη αποχώρηση από το ρόστερ του Άρη. Αυτή τη στιγμή, ο Άρης διαθέτει τέσσερις δεξιούς μπακ (Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Μοντόγια και Φατόρε) και αυτός που θα αποχωρήσει λόγω συνωστισμού είναι ο Σαλέμ Εμπακατά. Ο Άρης έχει εδώ και μέρες πρόταση για τον Κονγκολέζο την οποία εκτός απροόπτου θα αποδεχθεί, αφού είναι και επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει στην Γκαζιαντέπ. Αυτό πιθανότατα θα γίνει μετά το πρώτο ματς με την Ντινάμο Κιέβου στο οποίο η παρουσία του Εμπακατά είναι απαραίτητη. Βέβαια είναι σε συνδυασμό με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μοντόγια.

Πρόταση από Τουρκία για τον Εμπακατά - Επανέρχεται του Μοντόγια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:38 - 05.08.2023

Πρόταση από Τουρκία για τον Εμπακατά - Επανέρχεται του Μοντόγια

Θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του ο παίκτης, το συζητά ο Άρης που για να τον παραχωρήσει πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του. Ξανά στο προσκήνιο ο Μοντόγια

Ο Ισπανός βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και σήμερα θα περάσει από εξετάσεις, ώστε εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του. Αν όλα πάνε καλά η λογική λέει ότι ο 32χρονος θα δηλωθεί στη λίστα των αγώνων με τη Ντιναμό Κιέβου, αφού ο Άρης έχει δικαίωμα έως αύριο για δύο αλλαγές, ώστε να μπορεί ο Τερζής να τον έχει διαθέσιμο για τον επαναληπτικό. Παιχνίδι στο οποίο είναι πιθανό να μπορέσει να αγωνιστεί και ο Μπράμπετς, ώστε να… αποδεσμεύσει τον Οντουμπάτζο από το κέντρο της άμυνας.