Ο Ρίο Φέρντιναντ προτρέπει τον Χάρι Μαγκουάιρ να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Χάρι Μαγκουάιρ

i

©printscreen

Ο Ρίο Φέρντιναντ προτρέπει τον Χάρι Μαγκουάιρ να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ανδρέας Σερεβέτας • 09:48 - 01.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο πρώην «κόκκινος διάβολος» πήρε θέση για την επιλογή του Τεν Χαγκ να αφήσει στον πάγκο τον διεθνή αμυντικό.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ έχασε τη θέση του βασικού στην άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη στιγμή που επέστρεψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (3-0) αντικατέστησε τον Βαράν στο 77ο λεπτό. Χθες, στο εκτός με τη Γούλβς (0-1), πέρασε στον αγωνιστικό χώρο μόλις βγήκε ο Μπρούνο Φερνάντες στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. 

Ο Έρικ Τεν Χαγκ χρησιμοποιεί πλέον τον Σο στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Βαράν. Ο Μαγκουάιρ ήταν βασικός και αναντικατάστατος με τους δύο προηγούμενους προπονητές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και τον Ραλφ Ράνγκνικ. Είναι προφανές ότι ο Ολλανδός τεχνικός δεν τον υπολογίζει.  

Ο Ρίο Φέρντιναντ πήρε θέση για το θέμα. Ο πρώην διεθνής αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε σχετικά: «Αν ήμουν ο Χάρι Μαγκουάιρ, θα έψαχνα για νέα ομάδα αυτή τη στιγμή. Είναι άψογος με την εθνική Αγγλίας, αλλά στη Γιουνάιτεντ δεν του βγαίνει. Αυτός ο νέος προπονητής του δείχνει ότι δεν πρόκειται να είναι ένας από τους δύο βασικούς σέντερ μπακ. Θα έλεγα στον ατζέντη μου να πάει και να μου βρει μια νέα ομάδα όπου θα μπορώ να παίζω συνέχεια για να απολαμβάνω το ποδόσφαιρό μου.»