Ο Ρονάλντο εξήγησε γιατί δεν πήγε στην κηδεία του Πελέ
i

Ο Ρονάλντο / © Twitter

Ο Ρονάλντο εξήγησε γιατί δεν πήγε στην κηδεία του Πελέ

Sportal newsroom 17:35 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 11.01.2023

Ένας από τους ανθρώπους που... έλαμψε δια της απουσίας του από την κηδεία του Πελέ ήταν ο Ρονάλντο, ο οποίος εξήγησε για ποιον λόγο δεν έδωσε το παρών.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν αρκετά αναφορικά με την κηδεία του Πελέ ήταν οι ηχηρές απουσίες, με τον Ρονάλντο να είναι ένας από αυτούς που δεν κατάφερε να δώσει το παρών στο τελευταίο αντίο σον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Φυσικά, ο Βραζιλιάνος εξήγησε τον λόγο, τονίζοντας ότι ήταν σε διακοπές με την οικογένεια του.

«Μετά το Μουντιάλ πήρα μια εβδομάδα άδεια και πήγα στην Πούντα Κάνα με τα παιδιά μου. Ήταν πολύ ωραία για ξεκούραση. Ήμουν σχεδόν χωρίς κινητό, απλώς απολάμβανα την οικογένεια. 

Την περίοδο αυτή πέθανε ο... Βασιλιάς μας. καθώς ήμουν ήδη μακριά, δεν μπορούσα να ταξιδέψω... ήμουν ήδη μακριά με την οικογένειά μου», είπε ο «R9» μιλώντας σε τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Φυσικά, όταν ο Πελέ απεβίωσε, το «φαινόμενο» τον είχε αποχαιρετήσει με ένα μήνυμα του στα social media. «Το ταλέντο σου είναι μια σχολή που πρέπει να περάσει κάθε παίκτης. Μοναδικός. Ιδιοφυής. Τεχνικός. Δημιουργικός. Τέλειος. Απαράμιλλος. 

Εκεί που έφτασε ο Πελέ, έμεινε. Χωρίς να φύγει ποτέ από την κορυφή, μας αφήνει σήμερα. Ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου - μόνο ένας. Ο κορυφαίος όλων των εποχών. Η θλίψη του χωρισμού αναμειγνύεται με την απέραντη υπερηφάνια της γραπτής ιστορίας. 

Το ταλέντο σου είναι ένα σχολείο που πρέπει να περάσει κάθε παίκτης. Η κληρονομιά του ξεπερνά τις γενιές. Και έτσι θα ζήσεις. Σήμερα και πάντα, θα σε γιορτάζουμε. Ευχαριστώ Πελέ. Αναπαύσου εν ειρήνη», είχε γράψει χαρακτηριστικά.