Ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει για την ισοπαλία

Ολυμπιακός

i

© Intime

Ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει για την ισοπαλία

Ο Καρβαλιάλ το επισήμανε και στις δηλώσεις του, το «φωνάζει» και στο Ρέντη.

Στον αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα ο Ολυμπιακός βολεύεται και με το βαθμό της ισοπαλίας. Ένας βαθμός του αρκεί για να μπορέσει να συνεχίσει στην Ευρώπη, κατακτώντας στον όμιλό του την τρίτη θέση και συνεχίζοντας στο Conference League. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι» σε αυτήν τη θέση, να παίζουν δηλαδή για δύο αποτελέσματα.

Αυτό, όμως, είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει την ομάδα του Πειραιά, τουλάχιστον όσον αφορά στη νοοτροπία, αφού πάντα παίζει για τη νίκη και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Είναι κάτι το οποίο το λένε μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές και όχι μόνο στο Ρέντη. Δεν θέλουν σε καμία των περιπτώσεων να δώσουν δικαιώματα αγωνιστικά και να βάλουν τους Σέρβους στο παιχνίδι, περιμένοντάς τους.

Το είπε και ο Κάρλος Καρβαλιάλ στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου. Μπορεί να βρίσκεται λίγες ημέρες στην Ελλάδα και την ομάδα, αλλά γνωρίζει καλά ποιος είναι ο Ολυμπιακός και τι αντιπροσωπεύει. Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις τόνισε χαρακτηριστικά: «Σεβόμαστε απόλυτα την Τόπολα. Ξέρουμε ότι είναι μία δυνατή ομάδα, όπως ξέρουμε ότι και με την ισοπαλία εξασφαλίζουμε τη συνέχεια στην Ευρώπη, αλλά με σεβασμό στην Τόπολα έχουμε προετοιμαστεί για να νικήσουμε τον αγώνα».

Δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα η φιλοσοφία του Ολυμπιακού και ας παίζει σημαντικό ρόλο η συνέχειά του στην Ευρώπη, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για να αλλάξει για τα καλά το κλίμα μετά τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν έρθει στην ομάδα. Ας μην ξεχνάμε, είναι το πρώτο ματς στη μετά Μαρτίνεθ εποχή. Ο Καρβαλιάλ θα κάνει το ντεμπούτο του και θέλει κι αυτός να μπει με το δεξί, ώστε να βάλει με το «καλημέρα» τους δικούς του όρους σε αυτά που θα θέλει να βλέπει από τους ποδοσφαιριστές του μέσα στο γήπεδο…

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!