Επιστροφή στις προπονήσεις με φόντο την ΑΕΚ - Ανεβάζει την ένταση ο Μεντιλίμπαρ

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©intime

Επιστροφή στις προπονήσεις με φόντο την ΑΕΚ - Ανεβάζει την ένταση ο Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 10:15 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 25.03.2024

Ολοκληρώθηκε το ρεπό για τους παίκτες του Ολυμπιακού και τώρα… δράση.

Δεν είχε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτές τις ημέρες ο Ολυμπιακός και για αυτό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εδώ και δύο εβδομάδες είχε δώσει δύο... γενναιόδωρα ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Το ένα ήταν την προηγούμενη εβδομάδα μετά από την πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Βάσκος τεχνικός είχε αποφασίσει να δώσει στους παίκτες του τέσσερις ημέρες ρεπό, τόσο ως δώρο για την πρόκριση που πήραν και την επική ανατροπή που κατάφεραν, όσο όμως και εξαιτίας της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλλαν για να πάρουν τη νίκη στη Σερβία. Τώρα την προηγούμενη Παρασκευή ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του ο Μεντιλίμπαρ πως αντί για μία ημέρα ρεπό, την Κυριακή, αποφάσισε να τους δώσει και το Σάββατο για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της συνέχειας.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως σήμερα, Δευτέρα (25/3), οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στη δράση και στις προπονήσεις τους. Αυτήν τη φορά όμως με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και με το μυαλό στην επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Ολυμπιακός την προσεχή Κυριακή θα παίξει με την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια για το πρωτάθλημα και η νίκη είναι αυτήν τη στιγμή στα «πρέπει» που έχει η ομάδα του Πειραιά στο πρόγραμμά της.

Τσεκάρει Αλεξανδρόπουλο, Μαρτίνς

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μεντιλίμπαρ δε λείπουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη Φιλαδέλφεια. Από τη μία λείπουν φυσικά ακόμη οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και στο Ρέντη σταδιακά μέσα στην εβδομάδα. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν και οι τραυματίες.

Χαμός στην Τουρκία: Η Φενέρμπαχτσε ψάχνεται για να φύγει από τη Super Lig και να ενταχθεί σε άλλο πρωτάθλημα!
REST OF THE WORLD

09:06 - 25.03.2024

Χαμός στην Τουρκία: Η Φενέρμπαχτσε ψάχνεται για να φύγει από τη Super Lig και να ενταχθεί σε άλλο πρωτάθλημα!

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις της Φενέρμπαχτσε μετά τα όσα συνέβησαν με τα επεισόδια στο ντέρμπι με τη Τράμπζονσπορ, με τουρκικό δημοσίευμα να αναφέρει ότι τα «καναρίνια» εξετάζουν την περίπτωση να αποχωρήσουν από τη Super Lig και να ενταχθούν σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» μέσα στην εβδομάδα έχει σκοπό να τσεκάρει δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να του δώσουν σημαντικές λύσεις στα ματς που έχει η ομάδα μπροστά της. Ο λόγος για τους Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, Ζέλσον Μαρτίνς.

Αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμό και έλειψαν από κάποια παιχνίδια του Ολυμπιακού. Τώρα, όμως, είναι στη διαδικασία επιστροφής τους στη δράση, με τον Αλεξανδρόπουλο να έχει περισσότερες ελπίδες για να είναι έτοιμος για το ματς με την ΑΕΚ.