Γιατί ο Ολυμπιακός περιμένει και ψάχνεται πολύ για τον προπονητή…

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

© Intime

Γιατί ο Ολυμπιακός περιμένει και ψάχνεται πολύ για τον προπονητή…

Διονύσης Βερβελές 14:39 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 30.04.2023

Η στάση του Ολυμπιακού και η αναμονή για τον νέο κόουτς.

Τα σενάρια για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού είναι πολλά. Πριν λίγες ημέρες στη χώρα μας ήρθε ο Άλφρεντ Σρούντερ, ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ. Είχε μια καλή κουβέντα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τους «ερυθρόλευκους» ωστόσο να επιβεβαιώνουν την επαφή, όχι, όμως και συμφωνία. Η περίπτωσή του δεν έχει… καεί, αλλά την ίδια ώρα οι προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι πολλές. Με προπονητές για όλα τα γούστα.

Δεν βγαίνει από το κάδρο ο Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός κόουτς έχει καλή σχέση με στελέχη του Ολυμπιακού, γνωρίζει τα πάντα και θα είναι πάντα μέσα στους υποψήφιους προπονητές να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών. Αρέσει όντως ο Μαρτίνες της Τίγκρε, αλλά δεν είναι κι αυτός μια απλή περίπτωση. Δουλεύει στην Αργεντινή, θέλει χρόνο ακόμη, υπάρχει δρόμος.

Πότε ήταν το τελευταίο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός χωρίς κόσμο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:59 - 28.04.2023

Πότε ήταν το τελευταίο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός χωρίς κόσμο

Toν Παναθηναϊκό θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, ωστόσο θα το κάνει δίχως την παρουσία κόσμου. Για να βρει κανείς το τελευταίο κεκλεισμένων ντέρμπι αιωνίων στο «Καραϊσκάκης» θα πρέπει να επιστρέψει στις εποχές... Covid.

Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να κλείσει σύντομα τον προπονητή της επόμενης χρονιάς. Προφανώς, όμως, αυτό… τυπικά μπορεί να πάει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ή πρωταθλημάτων και στο εξωτερικό για να ακριβολογώ. Γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Από τη μία γιατί ο προπονητής μπορεί να εργάζεται σε άλλη ομάδα αυτή τη στιγμή και να έχει συμβόλαιο. Κοινώς, να θέλει το χρόνο του. Υπάρχουν πολλοί τεχνικοί που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά να μην ξεχνάμε και κάτι άλλο. 

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αρκετές φορές άρεσαν οι εκπλήξεις. Κι όπως έχουμε δει διάφορες εκπλήξεις στο κομμάτι των ποδοσφαιριστών, ας περιμένουμε να δούμε και το θέμα του προπονητή. Και δεν θα είναι πλέον έκπληξη, αν ο προπονητής που θα αναλάβει τον Ολυμπιακό, δεν έχει έρθει στο προσκήνιο ως τώρα, δεν έχει παίξει δυνατά. Είναι βασικό στοιχείο άλλωστε για τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», ο νέος κόουτς να ταιριάζει απόλυτα με την ομάδα, τη φιλοσοφία της, αυτό που όλοι θέλουν να δουν από τη σεζόν 2023-24.

Tags: