Η πρώτη ενδεκάδα του Καρβαλιάλ

O Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Η πρώτη ενδεκάδα του Καρβαλιάλ

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν πηγαίνει σε μεγάλες αλλαγές κόντρα στην Μπάτσκα…

Δύο εβδομάδες έχει συμπληρώσει ο Ολυμπιακός με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στην τεχνική ηγεσία και έχει να δώσει έναν αγώνα ο οποίος χαρακτηρίζεται ως τελικός απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο τελευταίο τους ματς να διεκδικούν την τρίτη θέση η οποία οδηγεί στο Conference League. Ουσιαστικά, δίνουν το δικαίωμα στους Σέρβους να ελπίζουν, μετά το 0-2 που έγινε 2-2 στην πατρίδα τους.

Οι Πειραιώτες έχουν δουλέψει αρκετά αυτές τις ημέρες, έτσι ώστε να μπορέσουν να αλλάξουν το κλίμα, παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Σέρβους. Δεν είναι κάτι εύκολο, γιατί δεν έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα μόνο την Μπάτσκα, αλλά και τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Δεν έμεινε ανεπηρέαστη η ομάδα, μένει να δούμε πόσο μπορεί να αλλάξει αυτή την κατάσταση ο Καρβαλιάλ.

Αναφορικά με τα πλάνα που έχει κάνει ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν έχει σκοπό να αλλάξει και πολλά σε πρόσωπα, όπως έχουμε επισημάνει. Έχει περάσει κάποια δικά του στοιχεία στο αγωνιστικό κομμάτι και στον τρόπο παιχνιδιού, όμως η ενδεκάδα του δε θα διαφέρει και τόσο απ' αυτές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στο μυαλό του έτσι, μία ενδεκάδα που πιθανότατα θα έχει ως εξής. Κάτω από την εστία θα είναι ο Πασχαλάκης, στόπερ ο Ρέτσος με τους Ντόη-Ιμπόρα να διεκδικούν μία θέση. Στα μπακ όλα δείχνουν Ορτέγκα με Ροντινέι και στο χώρο της μεσαίας γραμμής δίδυμο Καμαρά, Έσε. Στα εξτρέμ Μασούρας, Ποντένσε, ο Φορτούνης θα έχει έναν ρόλο ελεύθερο και μπροστά του θα είναι ο Ελ Κααμπί που θα παίξει σέντερ φορ.

Μετρημένα είναι τα… κουκιά για τον Κάρλος Καρβαλιάλ, που θέλει να δει μία ομάδα με καλή προσέγγιση αμυντικά, σοβαρότητα και συγκέντρωση. Θα αλλάξει εικόνα ο Ολυμπιακός για να σώσει την ευρωπαϊκή παρτίδα φέτος; Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε…

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!