Η σκέψη για ανάσες στον Ροντινέι με τη Λαμία

Ροντινέι

i

Ροντινέι/©Intime

Η σκέψη για ανάσες στον Ροντινέι με τη Λαμία

Διονύσης Βερβελές 11:03 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 06.04.2024

Αυτός ήταν και ο λόγος που έβαλε τον Κίνι ο Μεντιλίμπαρ στο ματς με τον Άρη…

Μπορεί να είχε αρκετές ημέρες ο Ολυμπιακός και όχι μόνο για ξεκούραση με τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για κάποιους ποδοσφαιριστές. Ένας απ' αυτούς ήταν και ο Ροντινέι για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει τραβήξει αρκετό... κουπί όχι μόνο στη φετινή αγωνιστική περίοδο της ομάδας του Πειραιά, αλλά και στην περσινή. Είναι από τους παίκτες που δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο για να ανακτήσει δυνάμεις και να πάρει μερικές ανάσες. Για αυτό και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για ειδική μεταχείριση απέναντι στον παίκτη, στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Άρη.

Μεντιλίμπαρ: «Δεν ασχολούμαι με τον Τύπο, είμαι ευχαριστημένος με τον Ρέτσο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:40 - 05.04.2024

Μεντιλίμπαρ: «Δεν ασχολούμαι με τον Τύπο, είμαι ευχαριστημένος με τον Ρέτσο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Cosmote TV ενόψει του κυριακάτικου ματς (7/4, 17:00) με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» αναφέρθηκε στην αντίδραση της ομάδας του μετά την ήττα από την ΑΕΚ, στο τι ζητάει από τους Έσε - Τσικίνιο, ενώ τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με τη δουλειά του Ρέτσου.

Φαίνεται άλλωστε πως και ο Ροντινέι θέλει τις ανάσες του, από τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού. Δεν έχει την ίδια εκρηκτικότητα και πέρα από το αν είναι εντολή του Μεντιλίμπαρ ή όχι, δεν παίρνει και τα ίδια μέτρα στο γήπεδο όπως έκανε μέχρι πρότινος, για να ανεβαίνει στην επίθεση και να δημιουργεί «ρήγματα» στις αντίπαλες άμυνες.

Η χρησιμοποίηση του Κίνι ενόψει Λαμίας

Για αυτό και ο Μεντιλίμπαρ στο ματς με τον Άρη έκανε αλλαγή τον Ροντινέι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Έβαλε τον Κίνι και ο Ισπανός πήγε στα δεξιά της άμυνας, όπου είναι και η φυσική του θέση. Προφανώς και τα επτά λεπτά, μαζί με τις καθυστερήσεις, που δεν αγωνίστηκε ο Ροντινέι δεν του έδωσαν κάποια ιδιαίτερη ανάσα του Βραζιλιάνου, αλλά ο Μεντιλίμπαρ ήθελε να δει έστω και σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα την κατάσταση που βρίσκεται ο Κίνι, έτσι ώστε να τον βάλει στο ροτέισον ενόψει του εκτός έδρας ματς με τη Λαμία.

Είναι ένα πιθανό σενάριο αυτό, να δούμε τον Ισπανό μπακ στην ενδεκάδα αντί του Ροντινέι έτσι ώστε ο Βραζιλιάνος να ξεκουραστεί ενόψει και των δύσκολων και απαιτητικών αγώνων με τη Φενέρμπαχτσε στην Ευρώπη, αλλά και της συνέχειας των play offs του πρωταθλήματος.