«Απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού για τον Γκάμπριελ Περέιρα η Ζιλ Βιθέντε»

Γκάμπριελ Περέιρα

i

/©Photo by Gualter Fatia/Getty Images

«Απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού για τον Γκάμπριελ Περέιρα η Ζιλ Βιθέντε»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:17 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 29.05.2024

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Ολυμπιακός φαίνεται να εξέτασε σοβαρά την περίπτωση του Γκάμπριελ Περέιρα και σύμφωνα με τους Πορτογάλους κατέθεσε πρόταση αγοράς, η οποία απορρίφθηκε από την Ζιλ Βιθέντε.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στον τελικό του Europa Conference League, όπου η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα διεκδικήσει κόντρα στη Φιορεντίνα το τρόπαιο στις 29 Μαΐου στην «Opap Arena» στην Πορτογαλία ασχολούνται με το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον κεντρικό αμυντικό της Ζιλ Βιθέντε, Γκάμπριελ Περέιρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, ο Ολυμπιακός είχε μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του 22χρονου στόπερ τον περασμένο Ιανουάριο. Όπως υποστηρίζου, οι Πειραιώτες μάλιστα είχαν καταθέσει πρόταση αγορά του, η οποία απορρίφθηκε από την Ζιλ Βιθέντε. Την ίδια τύχη είχαν κι οι προτάσεις της Λέστερ και της ΤΣΣΑ Μόσχας, όπως αναφέρει ο Σεμπαστιάο Σούσα Πίντο σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter).

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 34 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει και τέσσερα γκολ. Η χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή ανέρχεται στα 2.5 εκατ. ευρώ και η ρήτρα αποδέσμευσής του στα 10 εκατ. ευρώ.

Επική αντίδραση απογοητευμένου οπαδού του Ολυμπιακού – Τον έδειξε το jumbotron και μούντζωσε (vid)
EUROLEAGUE

23:22 - 24.05.2024

Επική αντίδραση απογοητευμένου οπαδού του Ολυμπιακού – Τον έδειξε το jumbotron και μούντζωσε (vid)

Ο Ολυμπιακός δεν τα πήγε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που έφερε και έναν μίνι εκνευρισμό στους οπαδούς. Ένας από αυτούς, λοιπόν, έριξε... μούτζα, όταν το πρόσωπό του εμφανίστηκε στο jumbotron.