Ολυμπιακός: Τέλος ο Κούντε, πάει Γερμανία!

Ολυμπιακός: Τέλος ο Κούντε, πάει Γερμανία!

Sportal newsroom 15:44 - 05.01.2023

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες ώρες ο Πιέρ Κούντε από τον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να βρίσκεται ήδη στη Γερμανία για να κλείσει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έτοιμος να κλείσει το κεφάλαιο «Πιέρ Κούντε» ο Ολυμπιακός, καθώς ο 27χρονος χαφ είναι ήδη στη Γερμανία για να κλείσει τη μετακίνησή του στην Μπόχουμ, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο Καμερουνέζος χαφ που αποκτήθηκε τον Ιούλιο του 2021 από τη Μάιντς, δεν μπόρεσε στο διάστημα της παρουσίας του στον Πειραιά να βρει ούτε τον ρόλο του στην ομάδα και πολύ περισσότερο μόνιμη θέση στη βασική ενδεκάδα, με τον Μίτσελ να είναι ο τελευταίος προπονητής που του έδωσε ευκαιρίες κυρίως στους αγώνες του Europa League.

Στη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στους πρωταθλητές Ελλάδας και τον γερμανικό σύλλογο, αναμένεται να προβλεφθεί συγκεκριμένη οφιόν αγοράς που θα ενεργοποιηθεί αυτόματα, εφόσον η Μπόχουμ καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή, η ομάδα του Τόμας Λετς είναι προτελευταία με 13 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη Στουτγκάρδη, που είναι 13η, θέση η οποία οδηγεί σε μπαράζ παραμονής/ανόδου με την ομάδα που θα τερματίσει στην 3η θέση από τη δεύτερη κατηγορία.

Με την επικείμενη αποχώρηση του Αφρικανού χαφ, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα στον άξονα, καθώς υπάρχουν ήδη σε διάφορους ρόλους οι Εμβιλά, Χουάνγκ, Κασάμι, Σαμασέκου και Μπουχαλάκης.

Η θητεία του Πιέρ Κούντε στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται, με τον ίδιο να καταγράφει συνολικά 39 συμμετοχές με τα «ερυθρόλευκα», χωρίς να πετύχει γκολ.