Τα οφέλη του Ολυμπιακού από ενδεχόμενη μεταγραφή του Λοβέρα

Τα οφέλη του Ολυμπιακού από ενδεχόμενη μεταγραφή του Λοβέρα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:49 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 06.09.2023

Το ποσό που θα εισπράξει ο Ολυμπιακός, αν η Ροσάριο αποφασίσει να ενεργοποιήσει την οψιόν του Λοβέρα, γνωστοποίησε Μέσο της Αργεντινής.

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σημαντικά τη φετινή σεζόν και αρκετοί από τους παίκτες που έχει στη διάθεση του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, έφτασαν από την Αργεντινή. Ωστόσο υπάρχει και ένας που ακολούθησε αντίθετη πορεία, ταξιδεύοντας στη χώρα της Λατινικής Αμερικής για να αγωνιστεί εκεί.

Ο λόγος για τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, ο οποίος αποχώρησε από τον Πειραιά με προορισμό το Ροσάριο, εκεί όπου θα παίξει με τη φανέλα της ομώνυμης ομάδας. Οι Πειραιώτες τον παραχώρησαν στο κλαμπ με μορφή δανεισμού, η οποία περιλαμβάνει την επιλογή οψιόν αγοράς για το νέο του κλαμπ. Μάλιστα, αν ο σύλλογος την ενεργοποιήσει, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει ένα μεγάλο όφελος.

Το unfollow του Ποντένσε στη Γουλβς και η μοναδική ομάδα που ακολουθεί...
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:47 - 05.09.2023

Το unfollow του Ποντένσε στη Γουλβς και η μοναδική ομάδα που ακολουθεί...

Ο Ντανιέλ Ποντένσε αποτελεί το τελευταίο, χρονικά, απόκτημα του Ολυμπιακού, ερχόμενος με μορφή δανεισμού από τη Γουλβς. Μία ομάδα που έπαψε να ακολουθεί στο Instagram, παρά την τριετή του θητεία σε αυτή.

Ειδικότερα, το αργεντίνικο ΜΜΕ «Version» γνωστοποίησε τα χρήματα που θα εισπράξουν οι «ερυθρόλευκοι», εφόσον η Ροσάριο ενεργοποιήσει την οψιόν. Το ποσό ανέρχεται στα 800.000 ευρώ, ωστόσο δεν αφορά το 100% των δικαιωμάτων του επιθετικού αλλά το 75. Επομένως, αν η ομάδα του Λοβέρα αποφασίσει να τον πουλήσει, τότε ο Ολυμπιακός θα εισπράξει ένα σημαντικό ποσοστό. 

Στον Ερυθρό Αστέρα ο Χουάνγκ - Το ποσό που θα εισπράξει ο Ολυμπιακός

Κάτοικος Σερβίας θα γίνει ο Ίνμπομ Χουάνγκ, καθώς ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα για τη μεταγραφή του 26χρονου ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, ο Νοτιοκορεάτης μέσος θα αποτελέσει κι επίσημα παρελθόν από τους Πειραιώτες, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν πέντε εκατ. ευρώ από τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Να θυμίσουμε πως ο Χουάνγκ το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω της συμπεριφοράς του. Λίγο πριν την αναμέτρηση κόντρα στην Γκενκ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο παίκτης απαίτησε να φύγει από την ομάδα, ενώ και το προηγούμενο διάστημα είχε παρουσιάσει τάσεις φυγής και είχε κάνει και σχετικές δηλώσεις για ένα άλλο βήμα στην καριέρα του.

Όπως όλα δείχνουν πλέον, η «χρυσή» τομή βρέθηκε και σε αυτό ρόλο έπαιξαν οι καλές σχέσεις που έχει ο Ολυμπιακός με την ομάδα της Σερβίας. Όπως διαπιστώνεται, ο Ολυμπιακός προτίμησε να παραχωρήσει τον Χουάνγκ με το συγκεκριμένο ποσό, παρά να μπει σε νομική αντιπαράθεση με έναν ποδοσφαιριστή που δεν ήθελε να παραμείνει στην ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Χουάνγκ το καλοκαίρι του 2022. Ο Νοτιοκορεάτης την περσινή σεζόν αποτέλεσε έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές μετρώντας 40 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 5 γκολ και 4 ασίστ.