Όταν η μητέρα του Λισάντρο Μαρτίνεζ συνάντησε τον Μέσι (pic)
i

Λιονέλ Μέσι /© Screenshot, via Twitter

Όταν η μητέρα του Λισάντρο Μαρτίνεζ συνάντησε τον Μέσι (pic)

Πάνος Μαλακτάρης • 17:26 - 15.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύστησε τη μητέρα του στον συμπαίκτη του και αρχηγό της «αλμπισελέστε», με την αντίδρασή της να είναι πραγματικά επική.

Το κλίμα είναι όσο καλό μπορεί να είναι πριν από ένα τόσο μεγάλο ραντεβού. Το μεγαλύτερο σε επίπεδο εθνικών ομάδων, παγκοσμίως. Η πρεμιέρα με μια εντελώς απρόσμενη ήττα, η πρόκριση επί της Αυστραλίας, το θρίλερ με τα πέναλτι κόντρα στην Ολλανδία, η αρκετά πιο εύκολη πρόκριση στον ημιτελικό κόντρα στην πάντα σκληροτράχηλη Κροατία

Οι στιγμές με τις οικογένειές τους δεν είναι πολλές, ωστόσο είναι ιδιαίτερα σημαντικές για κάθε αθλητή τέτοιες ώρες. Η κυρία Σιλβίνα Μαρτίνεζ, μητέρα του 24χρονου αμυντικού της Γιουνάιτεντ ωστόσο, πέρα από το να δει και να ενθαρρύνει τον γιο της, φάνηκε να εκπληρώνει παράλληλα και ένα όνειρό της. 

Αυτό δεν ήταν άλλο από το να γνωρίσει τον Λιονέλ Μέσι, να του σφίξει το χέρι και να βγάλουν και τις απαραίτητες φωτογραφίες μαζί. Η γλυκύτατη κυρία Μαρτίνεζ-η οποία μοιάζει τρομερά ειρήσθω εν παρόδω με τον γιο της-δήλωσε σχετικά: «Ήταν ένα όνειρο που πίστευα πως ποτέ δεν θα εκπληρώσω. Με τον καλύτερο του κόσμου. Σ' ευχαριστώ, football master». 

Ο Λισάντρο προφανώς γνώριζε την αγάπη που η μητέρα του έτρεφε για τον Λίο, και αν κρίνουμε από παλιότερες δηλώσεις του, δείχνει να έχει ιδιαίτερο δέσιμο και ευγνωμοσύνη απέναντι στους γονείς του. Μεταξύ άλλων είχε πει σχετικά: «Θυμάμαι όταν οι γονείς μου μου είχαν δώσει μια φανέλα της εθνικής και πήγαινα να παίξω στη γειτονιά φαντάζοντας πως ήμουν πραγματικά παίχτης της Αργεντινής. Είμαι ατελείωτα ευγνώμων στους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου, οι οποίοι ξέρουν πως τους έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου». 

Δεν μένει παρά να δούμε την κυρία Σιλβίνα να πανηγυρίζει την Κυριακή (18/12) την πιθανή κατάκτηση του μουντιάλ παρέα τόσο με τον Λισάντρο, όσο και με τον Λιονέλ