Τεό Ερναντέζ: «Ο Μέσι δεν μας φοβίζει» (vid)
i

Τέο Ερναντές/©Intime

Τεό Ερναντέζ: «Ο Μέσι δεν μας φοβίζει» (vid)

Κώστας Τόπας 14:55 - 15.12.2022

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Γαλλίας, Τεό Ερναντέζ δήλωσε πως η ομάδα του δεν φοβάται τον Μέσι στον επερχόμενο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απέναντι στην Αργεντινή.

Ο Γάλλος μπακ της Μίλαν, Τεό Ερναντέζ άνοιξε το σκορ κόντρα στο Μαρόκο κι έβαλε το λιθαράκι του, ώστε οι «τρικολόρ» να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εκεί, οι Γάλλοι θα συναντήσουν τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του, μετά την πρόκριση της Αργεντινής στα ημιτελικά απέναντι στην Κροατία. Από την πλευρά του πάντως ο Τέο Ερναντέζ τόνισε πως εκείνος και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του δεν φοβούνται τον Μέσι και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε στο τέλος να στεφθούν παγκόσμιοι πρωταθλητές, για δεύτερη διαδοχική φορά.

«Το να παίζουμε σε δύο διαδοχικούς τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι κάτι το καταπληκτικό. Τώρα θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τον τελικό και θα δουλέψουμε σκληρά γι' αυτόν. Ο Μέσι δεν μας φοβίζει, η Αργεντινή έχει πολύ καλή ομάδα όμως έχουμε μέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο 25χρονος μπακ.

Ο Τεό Ερναντέζ θα διεκδικήσει το πρώτο του Μουντιάλ, καθώς σε αυτό της Ρωσίας δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της Γαλλίας, εν αντιθέσει με τον αδερφό του Λούκας που σήκωσε το τρόπαιο.