Ο σκεπτικός Γιοβάνοβιτς, η «τρέλα» στα γκολ του Ιωαννίδη και η επιστροφή στην κορυφή (vid)

Ιωαννίδης - Μαντσίνι

i

Ιωαννίδης - Μαντσίνι/ ©Intime

Ο σκεπτικός Γιοβάνοβιτς, η «τρέλα» στα γκολ του Ιωαννίδη και η επιστροφή στην κορυφή (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:22 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:26 - 13.03.2023

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι με σκόρερ των Ιωαννίδη και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της Super League ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος. Μία βδομάδα πριν τη σέντρα των play offs η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο +2 από την ΑΕΚ και στο +5 από τον Ολυμπιακό

Με χρυσό σκόρερ των Φώτη Ιωαννίδη οι «πράσινοι» πέρασαν από το Περιστέρι, εκεί που ο Ατρόμητος έβαλε δύσκολα στους Big 4 και πάτησε ξανά κορυφή. Ο Έλληνας επιθετικός με ένα πολύ πολύ όμορφο σουτ (49΄) και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (63') χάρισε την νίκη στην ομάδα του και τρεις πολύτιμους βαθμούς. Με αυτό τον τρόπο ο 23χρονος φορ του «τριφυλλιού» έφθασε τα πέντε γκολ σε 26 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν. 

Μην υποτιμάτε την ομάδα του...

Μην υποτιμάτε την ομάδα του...

Όλοι όσοι έχουν υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό το κάνουν διότι δεν έχουν άποψη από αυτόν. Από το πως έχει δουλέψει και πως έχει εξελιχθεί. Μέχρι που τους απαντάει η εικόνα στο γήπεδο. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Παράλληλα, η ΑΕΚ γνώρισε την πρώτη ήττας της στην «OPAP Arena», καθώς ηττήθηκε με 3-1 από τον Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός την προσπέρασε στη βαθμολογία. Το PAO TV κατέγραψε τις αντιδράσεις του πάγκου του «τριφυλλιού» κατά τη διάρκεια του ματς στο Περιστέρι αλλά και την «έκρηξη» τους στα γκολ του Φώτη Ιωαννίδη

Δείτε το βίντεο: 

Tags: