Πιόλι: «Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία θα είναι δύσκολο να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα»

Στέφανο Πιόλι

i

© Youtube

Πιόλι: «Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία θα είναι δύσκολο να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα»

Θάνος Λυμπερόπουλος • 12:20 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο προπονητής των «ροσονέρι», Στέφανο Πιόλι, μίλησε για το νέο στραβοπάτημα που έκανε η ομάδα του απέναντι στην Κρεμονέζε, τονίζοντας πως υπάρχει έλλειψη αποφασιστικότητας και πως η ομάδα του πετάει πολύ εύκολα βαθμούς.

Η Μίλαν υποδέχτηκε την Κρεμονέζε στο Σαν Σίρο με το σκορ να λήγει 1-1 χάρη σε ένα γκολ του Μεσίας στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αυτή είναι η τρίτη ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, με τους «ροσονέρι» να πέφτουν στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι που έχει να αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Champions League την μισητή της αντίπαλο, Ίντερ, φαίνεται πως δεν βρίσκεται και στο καλύτερό της φεγγάρι. Υπάρχει έλλειψη αποφασιστικότητας και διαύγειας σύμφωνα με τον κόουτς των «ροσονέρι».

 «Είμαστε απογοητευμένοι με όλη την σημασία της λέξης. Θέλαμε να κερδίσουμε, υπάρχουν λίγα παιχνίδια ακόμα κι αν δεν αλλάξουμε ταχύτητα και νοοτροπία, θα δυσκολευτούμε πολύ να φτάσουμε στην πρώτη τετράδα», είπε ο Πιόλι μετά τον αγώνα.

Όταν το ποδόσφαιρο συναντάει τη μουσική δημιουργούνται αριστουργήματα (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:20 - 26.04.2023

Όταν το ποδόσφαιρο συναντάει τη μουσική δημιουργούνται αριστουργήματα (vids)

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο οι οπαδοί μιας ομάδας να «κλέβουν» τραγούδια, βάζοντας δικούς τους στίχους και να τα κάνουν συνθήματα. Όταν γίνεται αυτό λοιπόν πολλές φορές δημιουργούνται μερικά αριστουργήματα.

«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πράξη ό,τι είχαμε προετοιμάσει, ακόμα κι αν περίμενα λίγα περισσότερα. Διαχειριστήκαμε καλά την μπάλα, ελέγξαμε το παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο ότι αν δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις το παιχνίδι, όλα γίνονται πιο δύσκολα.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχει έλλειψη αποφασιστικότητας και διαύγειας στο ξεκλείδωμα των αγώνων. Πρέπει να είμαστε πιο διεισδυτικοί και ακριβείς. Πετάμε βαθμούς που μπορεί να κοστίσουν ακριβά στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, η ομάδα δεν είναι κουρασμένη, Έχω δει μια ομάδα με πολλή ενέργεια. 

Αν το Champions League που φτάνει είναι καλό ή κακό; Λοιπόν, προφανώς είναι καλό, πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε που παίξαμε σε ημιτελικό. Το αξίζουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε».