Τελειώνει ο Σάντος από την Πολωνία!

Φερνάντο Σάντος

i

PrtScr

Τελειώνει ο Σάντος από την Πολωνία!

Sportal newsroom 20:22 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 12.09.2023

Όπως αναφέρουν πολωνικά Μέσα ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται ότι είναι σε αρκετά δύσκολη θέση μετά την ήττα από την Αλβανία, αφού λέγεται πως είναι κοντά στην απόλυσή του.

Σε δύσκολη θέση παραμένει ο Φερνάντο Σάντος μετά την ήττα της Πολωνίας από την Αλβανία το βράδυ της Κυριακής (10/9) για τα προκριματικά του Euro 2024.Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν συναντήθηκε την Τρίτη (12/9) με τον πρόεδρο της Πολωνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Τσέζαρι Κουλέζα για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. 

Μετά από μια ώρα ειπώθηκε πως θα υπάρξει και δεύτερη συνάντηση μεταξύ των δύο, η οποία θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Στην αρχή τα πολωνικά Μέσα ανέφεραν πως ακόμα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και απόφαση για το θέμα παραμονής του Σάντος.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το πολωνικό σάιτ Meczyki, ο πρώην τεχνικός της Πορτογαλίας και της Ελλάδας, αναμένεται να απολυθεί. Η εξέλιξη αυτή ενδέχεται να γίνει μέσα σε αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα μέσα στις επόμενες ώρες. 

Ο Φερνάντο Σάντος λοιπόν ανακοινώθηκε από την Πολωνία τον Ιανουάριο του 2023, όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποκλειστεί από τη φάση των «16» του Μουντιάλ του Κατάρ από τη Γαλλία

Η σοκαριστική αδιαφορία του Τσάκα στο γκολ που δέχθηκε η Ελβετία κόντρα στο Κόσοβο από το οποίο κατάγεται! (vid)
EURO

19:42 - 12.09.2023

Η σοκαριστική αδιαφορία του Τσάκα στο γκολ που δέχθηκε η Ελβετία κόντρα στο Κόσοβο από το οποίο κατάγεται! (vid)

Η φάση ισοφάρισης των Κοσοβάρων με την Ελβετία έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις από τους Σέρβους, οι οποίοι κατηγορούν τον Γκράνιτ Τσάκα ότι τους άφησε να σκοράρουν.

Έκτοτε η Πολωνία με τον Πορτογάλο στον πάγκο μετράει δύο νίκες και τρεις ήττες στα προκριματικά του Euro 2024, κάτι που την τοποθετεί στην τέταρτη θέση του πέμπτου ομίλου, δύο βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Τσεχία. Για να προκριθεί λοιπόν θέλει απαραίτητα να κάνει το 3/3 στα εναπομείναντα παιχνίδια με Νήσοι Φερόε, τη Μολδαβία και την Τσεχία.