Πήρε τον βαθμό και είπε «ευχαριστώ» η Μπαρτσελόνα!

Πήρε τον βαθμό και είπε «ευχαριστώ» η Μπαρτσελόνα!

Ιάσονας Τσίλης 17:09 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 25.11.2023

Η Μπαρτσελόνα είχε προβληματική εικόνα και κόντρα στη Βαγιεκάνο και το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο 82', με αυτογκόλ του Φλοριάν Λεζέν.

Η Μπαρτσελόνα υπέπεσε σε γκέλα κόντρα στη Βαγιεκάνο, με το τελικό 1-1 να την αφήνει και ικανοποιημένη, αφού ισοφάρισε στο 82'.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που απείλησαν πρώτοι στο 10', με τον Ουνάι Λόπεθ να σουτάρει από τα όρια της περιοχής, έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια, με τον Πένια όμως, να είναι σε ετοιμότητα.

Η πρώτη απειλή για τους μπλαουγκράνα ήρθε στο 27', με τον Γιαμάλ να ελίσσεται ωραία ανάμεσα σε δύο αμυντικούς, αλλά το τελείωμα του ήταν στο κέντρο της εστίας και ο Ντιμιτριέφσκι απέκρουσε εύκολα.

Στο 39', η Βαγιεκάνο άνοιξε το σκορ, με τον Ουνάι Λόπεθ να εξαπολύει ένα αδιανόητο σουτ εκτός περιοχής και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, σοκάροντας τους «Καταλανούς».

Η Μπαρτσελόνα πίεσε λίγο παραπάνω στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της, με εξαίρεση τη φάση του 57ου λεπτού, όταν η κεφαλιά του Πέδρι πέρασε ελάχιστα εκατοστά από το οριζόντιο δοκάρι.

Η ομάδα του Τσάβι ήταν μπλοκαρισμένη και δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Παρόλα αυτά, βρήκε τη λύση στο 82', όταν ο Λεζέν στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Κουντέ: «Τα παιχνίδια είναι πολλά, κάποιες φορές πρέπει να βλέπεις πέρα από έναν τραυματισμό»
LA LIGA

15:42 - 24.11.2023

Κουντέ: «Τα παιχνίδια είναι πολλά, κάποιες φορές πρέπει να βλέπεις πέρα από έναν τραυματισμό»

Ο Ζουλς Κουντέ της Μπαρτσελόνα, μίλησε για το βεβαρυμένο πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών και εξήγησε πως ένας απλός τραυματισμός μπορεί μακροπρόθεσμα να κάνει μεγαλύτερη ζημιά σε έναν παίκτη.

Σοβαρή απώλεια για τη Μπαρτσελόνα, η οποία έμεινε στο -3 από τη Τζιρόνα και στο -1 από τη Ρεάλ, έχοντας παιχνίδι περισσότερο, χάνοντας έδαφος στη μάχη του τίτλου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 14ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (15ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ