Ρόδρι για το αγωνιστικό στυλ των Σκωτσέζων: «Δεν είναι τρόπος παιχνιδιού αυτός, είναι για τα σκουπίδια»

Ρόδρι

i

©Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

Ρόδρι για το αγωνιστικό στυλ των Σκωτσέζων: «Δεν είναι τρόπος παιχνιδιού αυτός, είναι για τα σκουπίδια»

Sportal newsroom 17:43 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 29.03.2023

Δεν πήρε και πολύ καλά την ήττα από τη Σκωτία ο μέσος της Ισπανίας Ρόδρι, ο οποίος κατηγόρησε τους παίκτες του Στιβ Κλαρκ πως το παιχνίδι τους είναι για τα σκουπίδια.

Η Ισπανία γνώρισε την ήττα από τη Σκωτία στη Γλασκόβη με 2-0 για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των Βρετανών επί της «φούρια ρόχα» μετά το 1984 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ είναι γενικά η τρίτη τους νίκη επί των Ισπανών (1957, 1984, 2023).

Και τα δύο γκολ της ομάδας του Στιβ Κλαρκ τα έβαλε ο Σκοτ ΜακΚτόμινεϊ, δίνοντας έτσι τη δεύτερη νίκη της ομάδας του στα προκριματικά που τους ανεβάζει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. 

Μετά το τέλος του αγώνα ο μέσος της Ισπανία και της Μάντσεστερ Σίτι, Ρόδρι, φαίνεται ότι δεν πήρε και πολύ καλά την ήττα, ξεσπώντας κατά των Σκωτσέζων. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι το παιχνίδι τους είναι για τα σκουπίδια, ενώ τόνισε ότι συνέχεια τους προκαλούσαν. «Αυτός δεν είναι τρόπος παιχνιδιού, για μένα είναι για τα σκουπίδια. Συνέχεια σπαταλάνε χρόνο και σε προκαλούν, πέφτοντας κάτω. Για μένα αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Ο διαιτητής έπρεπε να κάνει κάτι, αλλά δεν έκανε.

Θα μάθουμε για την επόμενη φορά. Θέλουμε να πάμε για μάχες, αλλά εδώ δεν μιλάμε για μονομαχίες, αλλά για σπατάλη χρόνου. Για το γεγονός ότι τέσσερις, πέντε παίκτες είναι στο πάτωμα, αλλά αυτό εξαρτάται από τον διαιτητή όχι από εμάς. Σήμερα τα κάναμε πολλά καλά πράγματα, αλλά το πιο σημαντικό είναι το γκολ και εμείς δεν σκοράραμε», ήταν τα λόγια του.