Δεν παραιτείται ο Ρουμπιάλες από την προεδρία της Ισπανικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου μετά το φιλί στην Ερμόσο

Λουίς Ρουμπιάλες

i

PrtScr

Δεν παραιτείται ο Ρουμπιάλες από την προεδρία της Ισπανικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου μετά το φιλί στην Ερμόσο

Sportal newsroom 13:18 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:48 - 25.08.2023

Ο Λουίς Ρουμπιάλες δήλωσε ότι δεν παραιτείται από πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μετά το φιλί στην Τζένι Ερμόσο μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.

Σάλος είχε προκληθεί τις τελευταίες ημέρες μετά το φιλί στο στόμα του Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένι Ερμόσο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών από την Εθνική Ισπανίας. 

Ο Ρουμπιάλες λοιπόν βρισκόταν πάνω στην εξέδρα που είχε στηθεί για να υποδεχθεί τις πρωταθλήτριες κόσμου. Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας συνεχάρη μια-μια τις παίκτριες του όμως η φιλί του στην Τζένιφερ Ερμόσο προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό γιατί όπως αποδείχθηκε το φιλί δεν ήταν συναινετικό. Η Ισπανίδα ποδοσφαιρίστρια ρωτήθηκε για το συμβάν μετά το τέλος του αγώνα και των πανηγυρισμών και απάντησε: «Ε... ναι, δεν μου άρεσε αυτό»

Δείτε το βίντεο:

Η FIFA έχει ανοίξει ήδη πειθαρχική διαδικασία ενώ αρκετοί σύλλογοι δημόσια άσκησαν σκληρή κριτική στον Ρουμπιάλες. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν παραιτείται από την προεδρία της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.