Σάλος με Λόβρεν, Μπρόζοβιτς και ναζιστικά τραγούδια (vid)
i

Μπρόζοβιτς και Λόβρεν/©PrtScr

Σάλος με Λόβρεν, Μπρόζοβιτς και ναζιστικά τραγούδια (vid)

Κώστας Τόπας 15:35 - 21.12.2022 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 21.12.2022

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο δείχνει ορισμένους παίκτες της εθνικής Κροατίας να πανηγυρίζουν με ναζιστικά τραγούδια και χαιρετισμούς.

Η Κροατία κατέλαβε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά την επιστροφή τους στη βάση, οι διεθνείς παίκτες είπαν να το ρίξουν... έξω. Μόνο που δεν τους βγήκε σε καλό, καθώς ορισμένοι αποφάσισαν... να πανηγυρίσουν με ναζιστικά τραγούδια και χαιρετισμούς.

Μπούντιμιρ στο SPORTAL: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο για την Κροατία»
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

14:20 - 19.12.2022

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Μπούντιμιρ στο SPORTAL: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο για την Κροατία»

Για δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ, η Κροατία κατάφερε να αφήσει το στίγμα της. Μια χώρα που αριθμεί λιγότερους από 4 εκατ. κατοίκους έδειξε πως τίποτα δεν είναι αδύνατο. Και αυτό ακριβώς υποστήριξε ο Άντε Μπούντιμιρ, μιλώντας αποκλειστικά στο sportal.gr.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς της Ίντερ και ο Ντέγιαν Λόβρεν της Ζενίτ, τραγουδούσαν το ναζιστικό τραγούδι «Za dom spremni» (Έτοιμος για την πατρίδα) και έκαναν τον χαρακτηριστικό χαιρετισμό που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου από το φασιστικό κίνημα των Ουστάσε της Κροατίας, και ισοδυναμεί με τον ναζιστικό χαιρετισμό «Sieg Heil» (Ζήτω η νίκη).