Ο Αγουέρο τα έπινε για το Μουντιάλ και εξόργισε τον Μέσι (vid)
i

Σέρχιο Αγουέρο/©Alamy/YouTube@sergioagueroTV

Ο Αγουέρο τα έπινε για το Μουντιάλ και εξόργισε τον Μέσι (vid)

Κώστας Τόπας 12:12 - 04.01.2023

Ο Σέρχιο Αγουέρο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή το πανηγύρισε πίνοντας άφθονο αλκοόλ, κάτι που έφερε την αντίδραση του φίλου του, Λιονέλ Μέσι.

Η Αργεντινή κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, έπειτα από 36 χρόνια και το όνειρο μιας ολόκληρης χώρας έγινε πραγματικότητα. Ο Σέρχιο Αγουέρο ήταν ένας από τους άτυχους, καθώς δεν μπόρεσε να ζήσει το ταξίδι ως παίκτης. Ωστόσο, ήταν παρών στην καθημερινότητα της ομάδας και στο ίδιο δωμάτιο με τον Μέσι.

Παρά την απουσία του από τα γήπεδα του Κατάρ, ο παλαίμαχος Αργεντινός ποδοσφαιριστής γεύτηκε την επιτυχία μαζί με τους φίλους του. Ένας εξ αυτών βλέποντάς τον να πίνει ασταμάτητα τη νύχτα του μεγάλου τελικού εξοργίστηκε μαζί του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι.

Οπως μάλιστα τόνισε ο Αγουέρο στο Twitch ο Μέσι του ζήτησε να σταματήσει να πίνει, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στην καρδιά και ο ίδιος του απάντησε ότι δεν μπορούσε γιατί, επιτέλους, είναι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές.

«Ήπια πολύ αλλά δεν έφαγα. Ήμασταν παγκόσμιοι πρωταθλητές. Αν μου συνέβαινε κάτι, ας ήταν εκεί. .Ο Λίο θύμωσε και μου είπε "σταμάτα". Πώς να σταματήσω; Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές, τόσο χαρούμενοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην επιθετικός και θρύλος της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος έβαλε τέλος στην καριέρα του λόγω σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπιζε στην καρδιά του.