Η ανάρτηση συμπαράστασης του Σιντιμπέ στον Μενιάν (pic)

Σιντιμπέ - Χάριτ

i

Σιντιμπέ - Χάριτ/©Intime

Η ανάρτηση συμπαράστασης του Σιντιμπέ στον Μενιάν (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:02 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:03 - 21.01.2024

Ο ακραίος μπακ της ΑΕΚ, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, συμπαραστάθηκε στον συμπατριώτη του, Μάικ Μενιάν, για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από τους οπαδούς της Ουντινέζε στην αναμέτρηση με τη Μίλαν.

Ένα απρόοπτο και άκρως δυσάρεστο περιστατικό πήρε μέρος στο παιχνίδι μεταξύ της Ουντινέζε και της Μίλαν για το πρωτάθλημα της Serie A, καθώς ο τερματοφύλακας των «ροσονέρι» Μάικ Μενιάν έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης.

Συγκεκριμένα στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης, ο τερματοφύλακας της Μίλαν ανέφερε στον διαιτητή ότι δέχτηκε ρατσιστικά σχόλια, με αποτέλεσμα λίγο το παιχνίδι να διακοπεί προσωρινά.

Όπως είναι λογικό έπειτα από τις σχετικές συστάσεις, η αναμέτρηση ξεκίνησε και πάλι, ωστόσο για μια ακόμη φορά σε ποδοσφαιρικό γήπεδο σημειώθηκε άλλη μια ρατσιστική επίθεση. 

Πολλοί συμπατριώτες αλλά και συμπαίκτες του Μενιάν έσπευσαν να του συμπαρασταθούν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ένας από αυτούς ήταν και ο μπακ της ΑΕΚ, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media έστειλε το δικό του μήνυμα γράφοντας: «Είμαστε μαζί σου», έγραψε χαρακτηριστικά ο έμπειρος ποδοσφαιριστής.  

Δείτε την ανάρτηση του παίκτη της Ένωσης: