Σκληρές κατηγορίες κατά του Ετό: «Είχε προσωπικό πρόβλημα με τον Ονάνα»

Αντρέ Ονάνα

i

©Photo by Stefano Guidi/Getty Images

Σκληρές κατηγορίες κατά του Ετό: «Είχε προσωπικό πρόβλημα με τον Ονάνα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:31 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:31 - 16.07.2023

Ο Χένρι Κουάν, πρώην τρίτος αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν, διαβεβαιώνει ότι ο Σαμουέλ Ετό ήταν υπεύθυνος για όλη τη διαμάχη που δημιουργήθηκε με τον Αντρέ Ονάνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Χένρι Κουάν, πρώην τρίτος αντιπρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Καμερούν, κατηγορεί τον Σαμουέλ Ετό για ψέματα, χειραγώγηση και υπεξαίρεση κατά τη διαχείριση της οντότητας. Διαβεβαιώνει επίσης ότι η διαμάχη που προέκυψε με τον Αντρέ Ονανά, τερματοφύλακα της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ του Κατάρ, οφείλεται στον Ετό

Ο Κουάν εξήγησε τον πραγματικό λόγω αποβολής του Ονάνα από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ήταν επειδή ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Καμερούν, Σαμουέλ Ετό, ήθελε απεγνωσμένα να απαλλαγεί από τον τερματοφύλακα της Ίντερ

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Κουάν κατήγγειλε πολλές άλλες παρατυπίες, που τον οδήγησαν στην παραίτηση από τη θέση του: «Ο Ετό έχει ένα μη επαγγελματικό πρόβλημα με τον Αντρέ Ονάνα. Ο Ονάνα και ο Ριγκόμπερτ Σονγκ δεν έχουν κανένα πρόβλημα . Η κλήση του Ονάνα για επιλογή ήταν και είναι υπό την αίρεση του προέδρου της ομοσπονδίας», ανέφερε. 

Επιπλέον, είπε τι έκανε ο Ετό μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Τον ρώτησα επίσημα για το μέλλον του τερματοφύλακά μας στην εθνική ομάδα και μου απάντησε ότι η καριέρα του παιδιού έχει τελειώσει, και ότι η επιστολή που έστειλε στην ομάδα του, την Ίντερ , ήταν για να ξεφορτωθεί το παιδί, οπότε πώς μπορεί κάποιος να είναι τόσο κακός; Ήθελε να τον ξεφορτωθεί πάση θυσία».