Σούπερ προσφορά της Αλ Χιλάλ στον Σέρχιο Ράμος – Του δίνει 30 εκατ. ευρώ τον χρόνο

Σέρχιο Ράμος

i

©intime

Σούπερ προσφορά της Αλ Χιλάλ στον Σέρχιο Ράμος – Του δίνει 30 εκατ. ευρώ τον χρόνο

Γιώργος Σακελλαρίου 18:33 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 30.03.2023

Θεαματική προσφορά της Αλ Χιλάλ στον Σέρχιο Ράμος.

Οι Άραβες συνεχίζουν να σκορπούν εκατομμύρια και σύμφωνα με την «L'Equipe», η Αλ Χιλάλ έχει προσφέρει στον Σέρχιο Ράμος συμβόλαιο 30 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως

Η Σαουδική Αραβία συνεχίζει να ποντάρει στην προσέλκυση παγκόσμιων αστέρων στο πρωτάθλημά της. Η υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ ήταν η πρώτη απόδειξη ότι το σαουδαραβικό ποδόσφαιρο θέλει να γιγαντωθεί. Ο επόμενος που ενδέχεται να μεταβεί στη Μέση Ανατολή είναι ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος σύμφωνα με τη «L’ Equipe», έχει στα χέρια του πρόταση για 30 εκατ. ευρώ καθαρά ανά σεζόν. Ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που έχει συγκεντρώσει τις δύο τελευταίες σεζόν. 

Ο σαουδαραβικός σύλλογος θα ήταν πρόθυμος να αυξήσει την προσφορά στα 50 εκατομμύρια, όπως αναφέρει η «Diario AS». Να σημειωθεί ότι η συνεργασία του Σέρχιο Ράμος με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και δεν έχει δεχθεί ακόμη κρούση για την ανανέωσή του. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είναι βέβαια βασικός αυτή τη σεζόν.

Ο Ράμος «ψήφισε» τον Μέσι ως κορυφαίο όλων των εποχών, ο Ρονάλντο όμως τον θέλει στη Αλ Νασρ
REST OF THE WORLD

12:50 - 26.02.2023

Ο Ράμος «ψήφισε» τον Μέσι ως κορυφαίο όλων των εποχών, ο Ρονάλντο όμως τον θέλει στη Αλ Νασρ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε από τη διοίκηση της Αλ Νασρ τη μεταγραφή του παλιού του συμπαίκτη Σέρχιο Ράμος, με τον οποίο έζησε αξέχαστες στιγμές στην κοινή τους θητεία με την Ρεάλ Μαδρίτης.

 Η αλλαγή συστήματος της Παρί που παίζει με άμυνα τριών, ταίριαξε απόλυτα στον Ράμος, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους απέναντι στην Μπάγερν στο Champions League. Στην παριζιάνικη ομάδα σκέφτονται να κάνουν πρόταση για ανανέωση του Σέρχιο Ράμος, αλλά με μειωμένες αποδοχές. 

Ο μισθός του τώρα είναι 791.000 ευρώ τον μήνα, σύμφωνα με την «L'Equipe» και ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά θα κερδίζει λιγότερα ή αν θα πάει στο αναδυόμενο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και θα είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στον κόσμο.