Στο σπίτι του Αλμέιδα η Original 21 για να στείλει μήνυμα απόλυτης στήριξης

Στο σπίτι του Αλμέιδα η Original 21 για να στείλει μήνυμα απόλυτης στήριξης

Κώστας Τσίλης 09:16 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 06:11 - 17.05.2024

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι του Αλμέιδα, για να του στείλουν ισχυρό μήνυμα στήριξης

Το σύνθημα της απόλυτης στήριξης τόσο στον Ματίας Αλμέιδα, όσο και στους ποδοσφαιριστές, οι οπαδοί της ΑΕΚτο είχαν στείλει ήδη από την περασμένη Κυριακή το βράδυ. Με την παρουσία τους τόσο στο αεροδρόμιο Μακεδονία στην αναχώρηση της αποστολής της Ένωσης για την Αθήνα, όσο και στο Ελ Βενιζέλος κατά την άφιξη. Όμως αυτό αφορούσε κυρίως την ομάδα και την μάχη του τίτλου .

Κατόπιν προέκυψε όλη αυτή η επίθεση στο πρόσωπο του Αλμέιδα, μετά το περιστατικό της Τούμπας. Και ο κόσμος της ΑΕΚ όχι μόνο έχει τεθεί ξεκάθαρα και απόλυτα στο πλευρό του Αργεντινού τεχνικού. Αλλά αυτή την στήριξη, ήθελε έμπρακτα να την δείξει στονΑλμέιδα. Με τον πλέον ξεκάθαρο και σαφή τρόπο. Οργανωμένοι οπαδοί της Original 21, βρέθηκαν στο σπίτι του Αργεντινού τεχνικού στα Νότια Προάστια νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, μ’ έναν και μοναδικό στόχο. Να εκφράσουν στον Αλμέιδα αυτή την στήριξη.

«Μαζί σου, μέχρι τέλους» ήταν το μήνυμα που έστειλαν στον Αργεντινό τεχνικό οι οπαδοί της ΑΕΚ και όλα τα μηνύματα ήταν ενότητας και πίστης στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με τον Αλμέιδα φυσικά να ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξη. Και φυσικά ήταν μια κίνηση, που έφτιαξε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του Αργεντινού τεχνικού, ενόψει της συνέχειας.