Χωρίς elite διαιτητές το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Χωρίς elite διαιτητές το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Sportal newsroom 15:38 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:53 - 30.04.2023

Ο Άγγλος Κρεγκ Πόουσον θα διευθύνει το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για την όγδοη αγωνιστική των Playoffs. Ο Γάλλος Ζερόμ Μπρισάρντ θα σφυρίξει το ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Χωρίς elite διαιτητές θα διεξαχθούν τα ντέρμπι της όγδοης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Η ΚΕΔ όρισε τον Άγγλο Κρεγκ Πόουσον στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και τον Γάλλο Ζερόμ Μπρισάρντ στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Οι δύο διαιτητές προέρχονται από κορυφαία πρωταθλήματα, ωστόσο δεν είναι elite. Θυμίζουμε ότι το ζήτημα των elite διαιτητών αποτέλεσε μείζον θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο διαιτητής του ντέρμπι της Τούμπας έχει σφυρίξει τον φετινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Καραμπάχ (0-0) στο Αζερμπαϊτζάν για το Europa League. Ο Πόουσον διηύθυνε την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Μιντίλαντ στη Δανία (1-0) την περσινή σεζόν. Ο Άγγλος ήταν διαιτητής στην ήττα της ομάδας της Θεσσαλονίκης από τον Άγιαξ (3-2) για τα προκριματικά του Champions League.

Ο 37χρονος Γάλλος δεν έχει σφυρίξει αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος κατά το παρελθόν. Ο Μπρισάρντ είχε διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΟΚ στη Ριέκα που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1). Ο Πέτρος Τσαγκαράκης ορίστηκε στο Άρης - Βόλος.

Οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής των playoffs

AEK - Ολυμπιακός, Διαιτητής: Ζερόμ Μπρισάρντ, Βοηθοί: Μπενζαμάν Παζές και Αλεσίς Οζέρ, Τέταρτος: Ζαμπάλας, VAR: Ζερεμί Πινγκάρντ και Μωϋσιάδης

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, Διαιτητής: Κρεγκ Πόουσον, Βοηθοί: Ίαν Χουσίν και Λι Μπετς, Τέταρτος: Διαμαντόπουλος, VAR: Ντέιβιντ Κόουτ και Μπούξμπαουμ

Άρης - Βόλος, Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης, Βοηθοί: Νικολακάκης και Στεφανής, Τέταρτος: Καραντώνης, VAR: Γκάμαρης και Τριανταφύλλου