Σύμμαχο τον Κάρλο Αντσελότι βρήκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο
i

Αντσελότι - Ρονάλντο/©Twitter

Σύμμαχο τον Κάρλο Αντσελότι βρήκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ανδρέας Σερεβέτας • 13:35 - 08.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης 63χρονος προπονητής στήριξε τον CR7.

Ο Αντσελότι δεν υπήρξε μόνο σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Είναι από τους καλύτερους προπονητές παγκοσμίως και νυν πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σπάνια τοποθετείται για θέματα όταν η ομάδα του δεν αγωνίζεται. Θεώρησε όμως σκόπιμο να το κάνει σε συνέντευξή που παραχώρησε στην Corriere Dello Sport.

Ο έμπειρος προπονητής πήρε θέση για το σήριαλ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Κατάρ. Οι δύο τους συνεργάστηκαν από το 2013 μέχρι το 2015. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός σημείωσε 51 γκολ την πρώτη αγωνιστική σεζόν και 61 τη δεύτερη. Κατέκτησαν μαζί και το UEFA Champions League. 

Ο Αντσελότι δήλωσε αρχικά: «Μπορεί κάποιος που σκοράρει κατά μέσο όρο ένα γκολ ανά παιχνίδι να θεωρηθεί πρόβλημα; Ο Κριστιάνο προπονείται πολύ καλά, προσέχει τις λεπτομέρειες, ήταν πολύ εύκολο να δουλέψω μαζί του. Είναι εξαιρετικός παίκτης και σε δύο χρόνια μου έδωσε μηδενικά προβλήματα, μόνο τα έλυσε». 

Ο Ιταλός τεχνικός συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα μιλούσα για έναν τελευταίο χορό, αλλά στην Πορτογαλία η ανταγωνιστικότητα της ομάδας είναι τεράστια. Ακόμα και ένας παίκτης όπως ο Ραφαέλ Λεάο ξεκινάει τα παιχνίδια στον πάγκο».