Ο Κριχόβιακ συνεχάρη την ΑΕΚ: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την κατάκτηση του τίτλου»

Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ

i

© Intime

Ο Κριχόβιακ συνεχάρη την ΑΕΚ: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την κατάκτηση του τίτλου»

Sportal newsroom 18:43 - 15.05.2023

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ που πέρυσι φόρεσε για ένα τρίμηνο τη φανέλα της ΑΕΚ, έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Από το βράδυ της Κυριακής (15/5) η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας για τη σεζόν 2022-23. Η Ένωση διέλυσε τον Βόλο με 4-0 στην τελευταία παράσταση της για φέτος στην καυτή «OPAP Arena» και κατέκτησε τον τίτλο του 13ου πρωταθλήματος της ιστορίας της, ενώ τώρα στοχεύει στο νταμπλ.

Φυσικά, όπως συμβαίνει κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ φτάνουν αμέτρητα συγχαρητήρια. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, ένας ακόμη πρώην παίκτης του Δικεφάλου -έστω και για τρεις μήνες- συνεχάρη την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ την περσινή σεζόν, μετρώντας 2 γκολ και 2 ασίστ σε μόλις 9 συμμετοχές στα playoffs της Stoiximan Super League.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα. Είναι ένα θαυμάσιο συναίσθημα για όλους, είμαι σίγουρος και χαίρομαι πολύ για τον σύλλογο και τους οπαδούς. Το αξίζουν όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πολωνός μέσος.