Τελικά τον ξέχασαν; Τι πραγματικά συνέβη με το πούλμαν του Παναθηναϊκού και τον Φουρτάδο

Φουρτάδο

i

Intime

Τελικά τον ξέχασαν; Τι πραγματικά συνέβη με το πούλμαν του Παναθηναϊκού και τον Φουρτάδο

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:24 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 20.05.2024

Από το Τριφύλλι διευκρίνισαν την πραγματικότητα σχετικά με τη φημολογία πως «οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Β ξέχασαν τον Φουρτάδο στο γήπεδο».

Η απώλεια του τίτλου του πρωταθλητή από τον Παναθηναϊκό, έφερε ένα απίστευτο κλίμα εσωστρέφειας στο εσωτερικό και πέριξ του Συλλόγου. Ώστε ακόμα και να διακινηθούν τα πιο απίθανα σενάρια, που στερούνται λογικής. Απλώς και μόνο επειδή έτσι γράφτηκε σε μία επαρχιακή ιστοσελίδα.

Το αποκορύφωμα ήταν το δήθεν περιστατικό πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Β, ξέχασαν τον Φουρτάδο στο γήπεδο μετά την ήττα από τον Γιούχτα. Με τη βάση της υπόθεσης, να στηρίζεται σε ένα βίντεο που απλώς δείχνει τον παίκτη να κατευθύνεται προς το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ ξέχασε τον Φουρτάδο - Η αντίδραση του ποδοσφαιριστή (vid)
SUPER LEAGUE 2

15:03 - 09.05.2024

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ ξέχασε τον Φουρτάδο - Η αντίδραση του ποδοσφαιριστή (vid)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την αποστολή του Παναθηναϊκού Β', η οποία φεύγει και ξεχνάει να πάρει μαζί της τον Φουρτάδο, ο οποίος όταν το αντιλήφθηκε άρχισε να τρέχει πίσω από το λεωφορείο.

Από το Τριφύλλι, διευκρίνισαν την πραγματικότητα σε σχέση με τις εικασίες και τα σενάρια. Ο Φουρτάδο βγήκε τελευταίος από τα αποδυτήρια του γηπέδου, επειδή έπρεπε να μείνει για σωματική ανάγκη.

Στο ενδιάμεσο, το πούλμαν ετοιμάστηκε για την αναχώρηση του, έκανε την περιστροφή από το πάρκινγκ και πήρε θέση λίγα μέτρα παραπάνω, αναμένοντας τον ποδοσφαιριστή. Ο οποίος περπάτησε μία μικρή απόσταση, εκεί τον τράβηξαν βίντεο και μετά άρχισαν οι ανυπόστατες φήμες.

Κρίσιμο 48ωρο: Ο Μπουλούτ αποφασίζει για το μέλλον του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:36 - 09.05.2024

Κρίσιμο 48ωρο: Ο Μπουλούτ αποφασίζει για το μέλλον του

Η Κάρντιφ Σίτι καθέτεσε την τελική πρόταση της στον Ερόλ Μπουλούτ για την ανανέωση του συμβολαίου του και ο Τούρκος δεσμεύτηκε να απαντήσει άμεσα. Στην Ελλάδα βρίσκεται συνεργάτης του παλαίμαχου αριστερού μπακ!

Προφανώς, πολλά έχουν πάει στραβά στον Παναθηναϊκό Β, εξ' ου και ο διαφαινόμενος υποβιβασμός στη Γ' Εθνική. Όμως, κανένας δεν ξέχασε τον παίκτη στο γήπεδο, ούτε ο Φουρτάδο έτρεχε να προλάβει το λεωφορείο...