Τεν Χαχ για Μαγκουάιρ: «Είναι διαφορετικός παίκτης, παίρνει πρωτοβουλίες και κυριαρχεί»

Έρικ Τεν Χαχ - Χάρι Μαγκουάιρ

i

©Befunky

Τεν Χαχ για Μαγκουάιρ: «Είναι διαφορετικός παίκτης, παίρνει πρωτοβουλίες και κυριαρχεί»

Κώστας Τσιακλής 12:11 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:13 - 10.04.2023

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, για τον Χάρι Μαγκουάιρ μετά την εμφάνιση του τελευταίου στο ματς με την Έβερτον.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χάρι Μαγκουάιρ, μετά την εμφάνιση του τελευταίου στο παιχνίδι με την Έβερτον το περασμένο Σάββατο.

Ο Άγγλος αμυντικός επέστρεψε στο αρχικό σχήμα των «κόκκινων διαβόλων» στην Premier League μετά τις 12 Φεβρουαρίου και φαίνεται να ικανοποίησε τον Έρικ Τεν Χαχ με την απόδοση του. Συγκεκριμένα ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε πως πλέον βλέπει έναν διαφορετικό ποδοσφαιριστή που είναι κυριαρχικός και εκπληρώνει τις απαιτήσεις του ιδίου.

Σκόουλς για Κέιν: «Είναι χαρούμενος στην Τότεναμ, είναι ρισκό για την Γιουνάιτεντ να κινηθεί για αυτόν»
PREMIER LEAGUE

14:36 - 08.04.2023

Σκόουλς για Κέιν: «Είναι χαρούμενος στην Τότεναμ, είναι ρισκό για την Γιουνάιτεντ να κινηθεί για αυτόν»

Ο Πολ Σκόουλς, δήλωσε πως ο Χάρι Κέιν είναι ευτυχισμένος στην Τότεναμ και θεωρεί ρίσκο μια πιθανή κίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του .

«Δεν είναι τόσο εύκολο για τον Χάρι [να κάνει ροτέισιον με τους άλλους σέντερ μπακ] και στη συνέχεια να κάνει την εμφάνιση που έκανε σήμερα, πολύ καλά, μέσα και έξω από την κατοχή, κυριαρχώντας και υπαγορεύοντας. Αυτή είναι η απαίτησή μου από αυτόν και τη μετέφερε στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας διαφορετικός Χάρι Μαγκουάιρ από αυτόν που έχω δει τις πρώτες εβδομάδες, μήνες. Έχει πάρει τόσες πολλές πρωτοβουλίες, κυριαρχεί στον αντίπαλό του. Ήταν μια πραγματικά εξαιρετική εμφάνιση από τον Χάρι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έρικ Τεν Χαχ.

Στο πρόσφατο παρελθόν ο Μαγκουάιρ δέχθηκε έντονη κριτική από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (και όχι μόνο) και ο προπονητής του θέλησε με αυτόν τον τρόπο να απαντήσει στους επικριτές του 30χρονου κεντρικού αμυντικού.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει φέτος 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ωστόσο μόλις οι έντεκα ήταν στη βασική ενδεκάδα. Συνολικά ο Μαγκουάιρ έχει καταγράψει 169 εμφανίσεις με τους «κόκκινους διαβόλους», με απολογισμό επτά γκολ και πέντε ασίστ.